Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Fountain - PL/Sot vs GBC and Friends
ivil:
Dotychczasowy przebieg kampanii pokazuje ze nie wazne jaka przewage liczebna, taktyczna czy jakosciowa ma GBC to PL+SoT i tak wygraja bitke :D
magni:
--- Cytat: Ivil w Styczeń 15, 2009, 11:28:17 ---Dotychczasowy przebieg kampanii pokazuje ze nie wazne jaka przewage liczebna, taktyczna czy jakosciowa ma GBC to PL+SoT i tak wygraja bitke :D
--- Koniec cytatu ---
Daja wiecej na tace bogu lagow...
lorgius:
W pełni się zgadzam z twierdzeniem iż SoT nie jest w stanie walczyć bez PL. I o ile PL faktycznie potrafi efektywnie coś zrobić o tyle SoT nie zasługuje na jakiekolwiek system bo sami nie są w stanie walczyć. Wiem nie jestem obiektywny ;)
Szkoda, że GBC nie wkroczyło kiedy EC i CONOS walczyły z SoT. Pewnie ruszyły by standingi na blue ("wróg mojego wroga") i byłoby ciekawie. ;D
A tak PL zaczeło aktywnie wspierać i trzeba było pośpiesznie się zwijać z fountain.
Nie jestem pewny ale EC prawie się rozpadło chyba po tym nawet. :-\
W każdym bądź razie obserwuje uważnie temat a osobiście kibicuje GBC w fountain co po polityce "noza w plecach" SoT nie jest chyba dziwne chociaż jak najbardziej subiektywne.
acaste:
gratz dla PL i SoT za świetną obronę mimo bycia "outnumberd" to była chyba jedna z najszybszych kampanii defensywnych :uglystupid2:
co do zganiania winy na laga itp to trochę smutne się robi, już dawno nie widziałem żeby ktokolwiek napisał "przegrałem bo wróg był lepszy" zawsze tylko lag, haxor, crash itp (i niestety mój ally nie jest tu wyjątkiem, taka mechanika gry była od 5 lat i pewnie będzie w następnych latach że trzeba mieć trochę farta jak się prowadzi large fleet battles)
co do stwierdzeń że SoT "sux" to akurat nie wiem czy tak aby napewno, bo to oznacza, że GBC jest jeszcze gorsze bo przegrało, poza tym jak już taki temat oftopowy to na mapie się pojawia ciągle wiele ally które korzystając z chwili zdobywają sov ale jak mało ich potem jest w stanie go utrzymać (np goodfels czy tri 2) a sot tu akurat trzyma sov już sporo czasu,
jako że jestem po przeciwnej stronie barykady niż 80% centrali to jakiś flame musi być >:D :
- inwazja na fount pokazała za GBC bez boba nic nie znaczy
- AAA nie są wcale tacy "uber" i gdyby nie pomoc SE i BoB mogło by być dla nich czarno
- mówi się, że NC + gony + shadowy + Pl sa przeciwko aaa i gonom, ale o ile bob lata razem z aaa i se (używaja wspólnych jb itp) to NC ma - do shadowow i Pl i raczej dużo jeszcze czasu potrzeba żeby te bloki poleciały razem w flocie
a z 2 strony (żeby nie było)
-NC sux w ofensywnych akcjach, chyba nie było żadnego znaczącego zwycięstwa na naszą stronę jeszcze :P
i z 2 strony :
- NC sux w akcjach ofensywnych 8)
wracając do tematu: ciekawe co teraz będzie robić Pl i SoT jak już nie muszą bronic terenu, jakieś info o ich planach ?
Vic Brunner:
SoT nie jest w stanie walczyć bez PL tak jak GODS bez GBC, czy BUFU bez GBC, etc... to niczego nie dowodzi..
Aizhen kto mówi, że już koniec "ofensywy"? ja nic nie wiem, aczkolwiek ostatnio praktycznie nie gram to nie mam info z pierwszej ręki.. fakt jest jednak taki, że niektórzy w GBC chyba myśleli, że przeciwnik uklęknie i odda bez walki region, czy, że PL to lamy.. i nagle zdziwienie.. na dodatek okazuje się, że w GBC całkiem sporo się zadomowiło kerbirstwa, bandwagonerów, których teraz umiejętności (a raczej ich brak) wyłazi na wierzch.
Przyda się to GBC, takie przewietrzenie koalicji.. z allianców typu STYX...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej