Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Fountain - PL/Sot vs GBC and Friends
Hastrabull:
Panowie, do jasnej cholery, czy wy kuzwa nie potraficie jednego tematu bez flame zostawic???
Jeszcze jeden powie coskolwiek o tytanach bufu/coven/ktokolwiek w grze ten dostanie 3 dniowego bana. Obiecuje! Dosc smieci! Trzymac sie tematu!!!
Mikker:
Moglby ktos skrobnac co sie dzieje od czasu do czasu inaczej bedziemy skazani na Caod i SHC tylko.
magni:
Po prawie tygodniu siedzenia na skampionych stacjach w YZ i oczekiwania na odsiecz ze strony reszty sojuszu GBT uznalo ze starczy i wlasnie sie stamtad ewakuujemy... Do szefostwa naszego sojuszu wreszcie dotarlo ze wpieprzanie sie w sam srodek wrogiego terenu bez wsparcia i zapewnionej logistyki nie jest az takim blyskotliwym zagraniem taktycznym jak im sie wydawalo... Przegrupowujemy sie do hophib i kontynuujemy ofensywe na fountain z nowego kierunku. Jakies tam walki caly czas trwaja ale nic blizszego na ten temat ja osobiscie nie moge powiedziec bo jeszcze kibluje w YZ i dopiero bede sie przebijal spowrotem.
Yogos:
Jak tam chłopaki was sec status po bitwie w Fobiner ? :D
Kombat:
--- Cytat: Yogos w Styczeń 15, 2009, 09:51:58 ---Jak tam chłopaki was sec status po bitwie w Fobiner ? :D
--- Koniec cytatu ---
Chujowo :)
Bitka zfailowana ostro.
Nie chce narzekać na lag czy coś, ale na samym początku jak PL wskoczył bridgem, zalockował capsy i odpalił działa to jakimś cudem robił dps a my jak dropneliśmy nie mogliśmy zdjąć nawet jednego BSa chociaż mieliśmt ze 150 własnych we flocie (i nie była to kwestia tego że się repowali bo byli rozciągnięci na początku, część w shieldzie itp). Najlepsze jest to że przebijali się przez dreda bez siega a kilkanaście carrierów bezskutecznie usiłowało odpalić na nim repki.
Przez pierwsze 2 godziny walki udało mi się wystrzelić 4 razy, 2 razy zresetować komputer, zaliczyć 5 - 6 crashów gry (straciłem rachube). Dopiero w ostatniej godzinie lag odpuścił jak nasze capsy albo wyskoczyły albo zdechły.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej