Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions V

<< < (6/9) > >>

SokoleOko:
Pytanie o NOS-a vs. NPC... skoro podobno (?) statki NPC nie mają capa, to czy ma sens taktyka na misjach, w których trzymam na NOS-ie jakąś fregatkę NPC (akurat te shipy lubią podlatywać blisko) i tłukę wszystko inne, traktując tą właśnie fregatkę jako mobilny i darmowy cap booster?

Chodzi mi o to, czy maksymalnie efektywnie wykorzystam wtedy heavy NOS-a? Czy może lepiej przyssać się do jakiegoś cruisera/BC, bo będę z niego pobierał więcej energii?

misao:
npc maja capa ale go nie uzywaja

Doom:
Jak chcesz npc bateryjkę to najfajniej jest na misjach z angelami, dajesz sobie wejść na orbitę machowi z autocannonkami i masz, tylko upewnij się ze tank zdzierży ci takie bateryjki  ;)
Raz jak prowadziłem dominiksa kumpla i zaczeło wokół niego orbitować 5 takich cap boosterów to ledwo zdążyłem wywarpować zanim się struktura skończyła (dronice zajęte były tępieniem cepów, to drugi powód przez który taki łomot na tej misji był ;) )

B69:
Czesc, witam wszyskich na forum.
Jestem swierzym graczem, ktory dopiero co zaczyna swoja przygode z EVE.

Od tygodnia szlifuje swoja postac i wszysklo szlo dobrze, az do wczoraj.
Wlasnie wczoraj dobilem swoja postacia to Lerningu na poziomie 3 i chcialem od razu zaczac szkolic sie dalej.
Niestety jakakolwiek proba treningu konczyla sie takim komunikatem:

Your brain, while quite capable of performing many tasks, is still recovering from the ardor of your last skill learning.
Please let your neural receptors rest for up to a minute before training again.

No to odczekalem minute, dwie, godzine, cala noc i nic!! bez zmian, nie moga uczyc  mej postaci jakiegokolwiek skilla.
Za kazdym razem pojawia sie ow komunikat. Sprawdzilem inna postac na tym koncie, a ta podaje ze nie moze sie uczyc bo druga postac na tym koncie prowadzi swe studia.
Probowale znalezdz pomocy na czacie w grze, niestety bezowocnie.

Pomyslalem , moze jest jakis limit skilow na triala, wiec wykupilem miesiac gry( i tak mialem taki zamiar) tylko to nic nie dalo i moja postac nadal ma skaszaniony mozg !!

Kto moze mi pomoc? Z kim mam sie kontaktowac by wyjasnic sprawe ?

Pozdrawiam B69

Mosiek:
Może to kwestia klona, kup bardziej "pojemnego".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej