Eve Online > CR - Archiwum

[PvP University] PvP dla każdego - zaproszenie na kurs

<< < (4/9) > >>

Gregorius:
ile teraz biorą za advanced ?

Ezachiel:

--- Cytat: Gregorius w Styczeń 05, 2009, 11:56:43 ---ile teraz biorą za advanced ?

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem, dawno nie było advaced ... ja ostatnio płaciłem za wolfpack i advaced w jednym 20 mil.  Ale uważam że materiał powinien być podzielony bo jest go bardzo duzooo ...

Goomich:

--- Cytat: Edmund w Styczeń 05, 2009, 11:48:04 --- Ale trzeba pamiętać że to jest poziom BASIC,

--- Koniec cytatu ---

Czyli co? Przez osiem godzin uczą jak robić allign i do czego służy scrambler?

Ezachiel:

--- Cytat: Mona X w Styczeń 05, 2009, 12:32:03 ---Czyli co? Przez osiem godzin uczą jak robić allign i do czego służy scrambler?

--- Koniec cytatu ---
Nie, tego ucza w 15 minut i potem pare skoków we flocie.
Kurs jest podzielony na dwie częsci. Pierwsza, to teoria, czyli do czego sluzy np tracking disruptor, co to jest hydra fleet, co to są bańki i takie tam. Druga czść to praktyka. Każdy w gangu informuje jaki ma sprzet EW, FC zmienia tak żeby np we flocie nie bylo na 50 fregat 50 disruptorów, tylko żeby EW było bradziej zbalansowane. Potem undock, rózne rodzaje komend FC, zachowanie przed jumpem po jumpie, i okreslone typy komend w danej sytułacji. Zachownie na ventrillo, komunikaty od zwiadu, i takie tam ... pare warpów na rózne miejsca, dolot po spirali do rpzeciwnika czyli tankowanie speed-em, gdzie sprawdzany jest angular speed w stosunku do obiektu dla kursantów żeby wychwycić zbyt ciasną spirale, algin, warp wing, warp on your own, recon-recon, itp ... gang leci do czasu znalezienia przeciwnika i walki. Gang albo ginie albo poduje cel. Jesli cel został zdjęty, szuka następnego. Jesli padnie caly gang powrót do sytemu startowego, nowy ship i znów w trase ... i jest 2-3h teorii i ze 4-5 praktyki ... czyli wlasnie latanie i szukanie celu .. typowy roam w wydaniu agony, ze szpicą, scoutami, i skrimsherami :)
Zwyczajem jest że cały gang zalicza poda, taki obyczaj ... i traci sie statki .. ma to swój praktyczny wymiar w psychologi .. uczy nie bać się poda ... ale to szczegól bo nie zawsze i nie wszyscy dostają poda ... ale zdaża się że np 5-6 kursantów zostaje samych w 0.0 bo całe Agony padło :)
Róznica pomiędzy Agony a kursantami jest taka że Agony mają wyznaczone zwykle role i służa za squadleaderów, wing comanderów itp ... ale walczymy i giniemy razem ...  no i Agony members nie mają obowiązku stosować się do ograniczeń kursu, czyli latają interceptorami, covertami, interdictorami itp ...

Ezachiel:
Odbyły sie kolejne zajęcia w PvP University. Bardzo sobie chwalili te zajęcia obecni na nich kursanci, niestety nie dane mi było latać w gangu od początku, załapałem się dopiero na drugą fale, gdzie nadzialiśmy się na dobrze dowodzoną grupę blokującą wejście do 0.0. Po chwilowym zamieszaniu kiedy gang się podzielił na dwie części w wyniku błyskotliwej akcji przeciwników, nasz FC wybrał primary cel i wydał rozkaz walki do końca. . . mój biedny interceptor poległ ... nastapił suicide atak na znacznie silniejsze ugrupowanie przeciwników z obu stron gate, w ten sposób Gang zgrupował się i osiągnaoł wyznaczony przez FC cel ... to chyba był jakis ally z CVA ???  >:D
Po przegrupowaniu sił i w nowych statkach FC poprowadził naszą flotkę do systemu "wczasowego" gdzie udało się upolować kilku przeciwników, jednakże pojawienie się sporej grupy wrogo nastawionych statków ( znowu CVA ???  ) zmusiło FC do odwołania grup przechwytujących z pozycji ... mój biedny Rifter .... skubany Tarnis uciekł mi na 25% hull ... no nic ... zajęcia były fajne, kupa akcji, adrenalinki i pew_pew z profesjonalnym FC Agony prowadzacym gang do walki ...

linkzor do KB :

http://www.agony-unleashed.com/class_kills/?a=home

Zapraszam na następne zajęcia, odbęda się gdzieś na koniec stycznia - początek lutego chyba że przygotownia do ally tourmentu zawłaszczą większą cześć czasu Agony pilots.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej