Eve Online > CR - Archiwum
[PvP University] PvP dla każdego - zaproszenie na kurs
Ezachiel:
--- Cytat: marigod w Grudzień 30, 2008, 20:17:52 ---Nie no, stary Troskliwy Misiek nabór na szkolenia PVP prowadzi ;)
Widać świat stanął na głowie ;D
--- Koniec cytatu ---
Chcesz to wpadnij na kurs, moze i ja wpadne, bedzie wesolo ... o ile honor pozwoli ci wsiąść we frejke t1 jak za dawnych czasow kiedy latałeś po low secu :)
marigod:
Na razie rozstałem się z EVE na jakiś czas.
Ale przed powrotem chętnie skorzystam, coby nie zlamić na 1-szym roamie ::)
Poza tym miło będzie znowu razem polatać ;)
Ezachiel:
Nowa klasa - 17 styczeń, 15:00 EVE.
Zapraszam :
http://www.agony-unleashed.com//e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?106169
Gregorius:
Heh, nie zapomnę jak jeszcze w SHCK z Edziem polecielismy na ten kurs :]
Fajna sprawa. Myślałem, coby na adv. nie polecieć (bo chyba moje uczestnicwo gdzieś jeszcze mają :P) i zobaczyć, co dają :]
Ale jeśli chodzi o przygotowanie z podstaw to nie ma lepsiejszego miejsca jak Unseen Academy (kryptoreklama rox :])
No i wysokich lotów życzę Ed! :D
Ezachiel:
--- Cytat: Gregorius w Styczeń 05, 2009, 11:33:40 ---Heh, nie zapomnę jak jeszcze w SHCK z Edziem polecielismy na ten kurs :]
Fajna sprawa. Myślałem, coby na adv. nie polecieć (bo chyba moje uczestnicwo gdzieś jeszcze mają :P) i zobaczyć, co dają :]
Ale jeśli chodzi o przygotowanie z podstaw to nie ma lepsiejszego miejsca jak Unseen Academy (kryptoreklama rox :])
No i wysokich lotów życzę Ed! :D
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem co robi i jak robi UA, ale nie sądze by ludzie z UA stracili na tym szkoleniu. Uwazam że wręcz przeciwnie, każdy powinien zobaczyć i przezyć jak to robią w Agony. Ale trzeba pamiętać że to jest poziom BASIC, dwa kolejne szkolnia, advaced i wolfpack w znacznie wiekszym stopniu prezentują mechanikę i systematyzują wiedzę pod kontem PvP, oraz uczą pewnych trików przydatnych o ile są wykożystywane :)
A ponad wszystko to fajna zabawa ::)
Edit :
No i tak po ptokach, narazie limit miejsc wyczerpany ... 40 osob ponad sie zglosilo, topic opublikowany wczoraj o 16:30 a dziś już nie ma miejsc.
Ale zglądajcie, moze Dimension rozszeży ilośc miejsc ...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej