Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Dek / Fade/ / Pure Blind
Fedajkin:
Super raporcik chopoki... wiedziałem, ja wiedziałem, że tak będzie... muszę żonę odciąć od Prison Break, to wszystko przez nią i se kurna nie postrzelałem :(
gosti:
NC + TCF ora wlasnie YA0. 500 na local, praktycznie sami blue. Korzystamy z dziwnych akcji z posami w tym systemie, dzieki czemu tylko sov 1.
Byly jakies potyczki na gejtach. Procz pierwszej w 2r- polegaly one na przeganianiu wroga.
Walka w 2r- to jakies 30-40 strat kazdej ze stron.
Lag duzo bardziej niemily niz wczoraj.
Siewca Titum:
Co tam ciekawego się u was panowie dzieje ? Jeżeli dobrze liczę TRI/GF/ATLAS straciło w tym tygodniu już ok. 10posów(KB Razor/MM/TCF).
Fedajkin:
Ok, mały update:
TCF powoli zagaszcza się w Deklein, a godfelasi tracą to co szybko zagarneli. Szkoda mi tego ally, bo całkiem fajnie z nimi się strzelało, a teraz jak szczury z tonącego statku wieją od nich pojedyńcze korpy.
W dniu dzisiejszym podczas DT miał nastąpić reset standingów IRONa do Liberty i rozpoczęcie oczyszczania Pure Blind z POSów Liberty... niestety zostaliśmy uprzedzeni i wczoraj wieczorem Liberty postawiło na nas minusik i rozpoczeli próby wyplenienia nas z Pure Blind, a wszystko spowodował (to tylko dywagacja), jeden z naszych Whipów d/s militarnych, który to wyskanował w EC- neutralnego Iteriona niedaleko POSa Liberty i niewiele myśląc poleciał go puknąć, a jak się za chwilę okazało, ów iterion był altem człowieka z Liberty, który właśnie anchorował POSa i dowoził sobie strona... ;-)
http://iron-alliance.com/kb/kill.php?k_id=89180
A tak serio, to pewnie chodzi o przejęcie przez IRON SOVa w EC- i nasz spam posów w systemie... a zaczęło się od tego, że Liberty najpierw dało ogólny docking za opłatą dla każdego kto chciał w stacji EC- (plus/minus/neutral), po interwencji IRONa straciliśmy uprawnienia do dokowania.
Więcej już w krótce... ;)
Trico:
fajny wystrój KB O0
swoją drogą jeśli koleś ma neutralnego alta to jego problem był ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej