Eve Online > Wsparcie techniczne
Killboard
myst1q:
voult-> albo im podales api przez co pobiera KM'y automatycznie, albo pobiera je od osob ktore zabiles- u nich dodaje do 'loss' a u ciebie do 'kills'.
Gacul:
Tam są jeszcze kille zza czasów kiedy km'y przychodziły na maila. Nie przypominam sobie aby wtedy była mozliwość walenia km'ow przez API. Ja swoich km'ów nigdy nie wklejałem na BC.
Zsur1aM:
Porownujac liczby z naszego KB i battleclinic, na ten drugi trafia ok. 70% naszych km'ow, calkiem niezle... ale nadal CCP mogloby po prostu postawic KB zamiast combat loga, na którym każdy z korpow moglby zdecydowac czy chce upublicznic swoje dane czy tez nie :smitten:
Voulture:
Tez uwazam, ze skoro ludzie robia te killboardy, zarabiaja na nich i mnostwo roznych innych pierdolek, to CCP ze swoja mozliwoscia ingerencji w klienta / ze swoimi zasobami i gromem ludzi mogloby to zrobic lepiej. Killbpardy istnieja od lat... Jak dla mnie CCP mogloby zorbic jeden wielki killboard na ktory trafialy y wszystkie kille wszystkich z eve, bez zadnych mozliwosci ukrywania danych i maili, bez ukrywania systemow i takich tam. Pelny podglad ;>
myst1q:
moze ktos sie chce ukrywac, co wtedy? ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej