Śmietnisko > Off Topic

Dolar $

<< < (39/44) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Dormio w Lipiec 27, 2009, 16:56:14 ---a potem to już kompletny placek z jagodami (tu mi się kończy szklana kula).

--- Koniec cytatu ---

Potem to będzie na horyzoncie nasza prezydencja w UE, co może spowodować przerzucenie spraw lokalnych na później.  ::)

Dormio:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 28, 2009, 13:18:31 ---Potem to będzie na horyzoncie nasza prezydencja w UE, co może spowodować przerzucenie spraw lokalnych na później.  ::)

--- Koniec cytatu ---
Racja, muszę pogrzebać w mojej szklanej kuli, bo nie wiedzieć czemu nie wyłapała tego fakta.

--- Cytat: Mighty Baz w Lipiec 28, 2009, 11:32:33 ---Dormio, ty sie lepiej zajmuj Evą :diabeł:

--- Koniec cytatu ---
Też racja, ale grzebać nie zamierzam  ;) :P

MightyBaz:
z tego co wiem, Dormio, już się nagrzebałeś...hyhy. I pieluch juz nie kupujesz,  :2funny:

Dormio:
Jeszcze kupuję, a cholerstwo w ciągu ostatniego roku zdrożało 10%  >:(

amra:
Nie ma co psioczyc na Tuska, chlopak robi to co inny robili przednim i jego nastepcy beda tez robic. A mianowice grzac stolek jak najdluzej. Ze podatkow nie podnosi to mu medal dac, a nie marudzic, ze nie reformuje finansow ? dac kopa w dupe. Ale prawda jest taka, ze PO dostalo za malo mandatwo aby samodzielnie przeprowadzic reformy, z  PSL tego sie nie da tego zrobi, bo PSL = socjalizm i rozdawnictwo. PIS ciagle walczy z kazdym zawziecie i na 100% nie pomoze, a raczej jescze dokopie. SLD tez reformy nie na reke bo jescze towarzysze ze stolkow pospadaja i nie bedzie lodow. Wiec trza raczej samemtu jak zwykle o siebie zadbac, a nie zyc nadzieja ze tusk, kaczynski, itd ... cos mi da lub zalatwi. Dokladnie takie same problemy mial PIS w poprzedniej kadencji, chociaz w ich wypadku, przy niektorych ichnich pomyslach to sie czieszylem ze istnieje Lepper i im przeszkadza jak moze ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej