Eve Online > Dyskusje ogólne

Odpowiedzi CCP Zulupark na pytania graczy

<< < (2/10) > >>

CoeathalVega:
jezeli ktos sie wybiera, please, niech zrobi assault na Oveura Microsoft style, ciastem w ryj... i powie zeby sie lagiem/desynchami zajal

Ellaine:
Przecież się zajął i jest już bajecznie dobrze, nie?

Narfas:

--- Cytat: Yogos w Październik 26, 2008, 11:26:52 ---
rozszerzenie 0.0 - CCP mówi że rozszerzy ale nie w sposób o jakim myślą gracze.

--- Koniec cytatu ---

Jest spore prawdopodobieństwo, że "rozszerzenie" 0.0 będzie związane z rewolucją w eksploracji. Chodzi o wyszukiwanie nowych lokacji (najprawdopodobniej czegoś w rodzaju ukrytych systemów, nie będą to zwykłe sygnatury w deadspace), gdzie będzie można się osiedlać i budować struktury.

Przy okazji: witam na forum, bo tu mnie jeszcze nie było. :)

Narfas

Kha Verti:
Już wiadomo że chodzi im o wormholes. Nie wiem tylko czy faktycznie będzie się można tam osiedlać. Tak czy inaczej ponieważ ma to być źródło komponentów do statków tech3 to będzie tam na pewno gorąco :)

Pol Kent:

--- Cytat: Kha'gr Verti w Listopad 11, 2008, 14:34:59 ---Już wiadomo że chodzi im o wormholes. Nie wiem tylko czy faktycznie będzie się można tam osiedlać. Tak czy inaczej ponieważ ma to być źródło komponentów do statków tech3 to będzie tam na pewno gorąco :)

--- Koniec cytatu ---

Jeśli wormhole ma byc niestabilna - pojawiać się i znikać... to ja mam pytanie... jak już tam skoczę to jak mam wrócić ? :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej