Eve Online > Dyskusje ogólne

Odpowiedzi CCP Zulupark na pytania graczy

<< < (7/10) > >>

Ezachiel:

--- Cytat: Vril Ya w Październik 26, 2008, 12:13:28 ---"Black ops:
We're giving them a fuel bay and we want them to be able to jump into and create a bridge to cyno jammed systems"
Jakiego bloba SB  trzeba by było wrzucić żeby ubić cyno jammera? :)

--- Koniec cytatu ---

Ale przecież on ma tam wejść i otwożyć przejście dla innych a nie solo robić cynojammer ... wystarczy że przeżuci np 20-30 SB, tak mi się wydaje przynajmniej

misao:
ano. 30 sb z bombami, i kampa na gate jest zmieciona/przegoniona na tyle dlugo zeby nasi wskoczyli

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Greyerlander w Grudzień 04, 2008, 10:01:16 ---Statki Tech3 tak samo jak teraz factionowe będą używane przez ludzi. Będą się  pojawiały jakieś fun fleety w których ludzie będą latać takimi statkami. A w 0.0 to przypuszczam, że będzie po prostu więcej tych wormholi niż np. w empire, więc ten kto rządzi w systemie z wormholem, ten później to farmi i ma kasę na inne statki. W EvE nic nie ginie, nawet jeśli ma się samemu nie latać w tych statkach to będzie można sprzedawać części w Jita za ceny, które pozwolą na latanie takimi statkami.

--- Koniec cytatu ---
Dlaczego więcej wormholi miało by być w 0.0? Lepsze Deadspeac w 0.0 to rozumiem, system nie jest chroniony przez CONCORD więc jest żerowiskiem pirackich frakcji, ale co mają z tym wormhol'e? To tak jakby mówić że w Empire jest więcej planet, bo kolonizatorom zależało na systemach z ciasno usytuowanymi złożami mineralnymi. 

EDIT(do posta poniżej): to co jedni postrzegają za ryzykowne wcale nie musi takie być dla innych.

Goomich:
Im wieksze ryzyko, tym większa nagroda. Tak ta gra działa.

Fedajkin:

--- Cytat: Edmund w Grudzień 29, 2008, 13:23:36 ---Ale przecież on ma tam wejść i otwożyć przejście dla innych a nie solo robić cynojammer ... wystarczy że przeżuci np 20-30 SB, tak mi się wydaje przynajmniej
--- Koniec cytatu ---
Źle ci się wydaje... blackops otwiera portal tak samo jak tytan, czyli nie musi wskakiwać do danego systemu... dwa, na skok 20-30 SB raczej mu fuela w ładowni nie styknie, a trzy atak na cynojammer musiałby się odbywać nalotami, pytanie, jak chcesz otworzyć portal w systemie z włączonym cynojammerem, skoro nie postawisz tam jumpbejcona? Pytam całkiem serio - z tego co wiem, a nie sprawdzałem, to navet covops cynogenerator nie pozwala postawić bejcona bo system jest jammowany.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej