Eve Online > Dyskusje ogólne

Odpowiedzi CCP Zulupark na pytania graczy

<< < (8/10) > >>

Xarthias:
A nie zmienili ostatnio tego, że covert cyno można otworzyć w systemie z jammerem? Czy to tylko w planach było?

Yogos:

--- Cytuj ---"Black ops:
We're giving them a fuel bay and we want them to be able to jump into and create a bridge to cyno jammed systems"
Jakiego bloba SB  trzeba by było wrzucić żeby ubić cyno jammera?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Edmund w Grudzień 29, 2008, 13:23:36 ---Ale przecież on ma tam wejść i otwożyć przejście dla innych a nie solo robić cynojammer ... wystarczy że przeżuci np 20-30 SB, tak mi się wydaje przynajmniej

--- Koniec cytatu ---

Liczyłem to kiedyś i powiem tyle że  szkoda zachodu.

Jak już masz ekipe do prucia posów pod jammerem to lepiej wsadzić ich w bsy wjechać w fitach na close z remotami i hardami pod posa i rozjechać jammer w pare minut.

Fedajkin:
Xarth, no właśnie IRON jest w trakcie prucia jammerów i wiem, że była rozmowa o Blackops gangach ale zrezygnowali, nie wiem czy z powodu dużego zachodu jeśli chodzi o takie naloty SB czy z powodu braku możliwości postawienia bejcona... nie mam pojęcia.

Xarthias:
Zdjęcie tarcz jammerowi (1mln hp, nie licząc recharga) to około półtorej godziny dla jednego SB.
Czyli, żeby to zrobić w rozsądnym czasie potrzeba by ze 30 SB, a potem jeszcze przebić się przez armor (15mln hp).
Chyba, że bombami lepiej :P
Trochę nie ten teges :D

Yogos:
Zapomnij Xarth o bombach to primo.

Secundo przy 30 bomberach zajmie to ponad 50 minut

A po 3 spróbuj wydumać jak szybko i sprawnie ustawić 30-40 pilotów sb wokół jammera w odległości nie większej jak 35 km od niego.

Musi być tyle lub mniej bo technika ataku to decloack ->strzał -> cloack zanim zaczną namierzać działa z posa.
A niestety jest tak że jak się sclockujesz za szybko to cruz który doleci nie zada dmg.

Dlatego 35 km od jammera to maksymalna odległość.

Przy atakach na posy nie chodzi tylko o to żeby rozjechać jammera ale żeby zrobić to na tyle sprawnie że obrońca nie zdąży zorganizować obrony.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej