Eve Online > Dyskusje ogólne

Rola HAC'ow po nerfie

(1/5) > >>

Kha Verti:
Witam

Wiem że to może przedwcześnie bo jeszcze nie do końca wiadomo co i jak, ale akurat wyskilowałem sobie HACe i stoję przed wizją ich pomaksowania gdy oni (CCP) mi tu nerfem chce przywalić. Na forach widzę wszędzie płacze że po nerfie latanie Vagą i wogóle HACami nie będzie miało sensu. Zapewne jest tu wielu doświadczonych pilotów tych statków którzy już rozpatrują ich rolę po zmianach. Możecie podzielić się swoimi przemyśleniami ? Może ktoś bawił się na testowym serwerze jak na chwilkę wrzucili tam nerfa i wyciągnął jakieś ciekawe wnioski czy spostrzeżenia ? Innymi słowy czy widzicie sens inwestowania w te zabawki po nerfie czy też będą tylko drogimi cackami bez większego zastosowania które z łatwością można zastąpić czymś dużo tańszym ?

Proszę o wypowiedzi osób które wiedzą o czym mówią - mystiq sorki ale odpuść ten temat :P

Ellaine:
niekoniecznie nano;
nie-nano sacri armor tank dalej jest bardzo twardym statkiem.
nie-nano ishtar nadal bedzie super statkiem na raty.
nano vagabond nadal bedzie wystarczajaco szybki by nie-anty-nano BSy mialy z nim zagwozdke (ale inne statki juz nie tak bardzo).

Hastrabull:
Po pierwsze, nicka masz zajebistego :) Nie potrafie go powtorzyc ;)

po drugie, do lask wroca wolniejsze HACe z tankiem i AB. MWD nie bedzie juz uzywane jako uberpwnsolomodule!!11eleven ;)

Bardzo prawdopodobny jest deimos z ab, tankiem i blasterami (slabszy web, nie rusza go nerf mwd). mnie osobiscie taka zmiana cieszy :)

Kha Verti:

--- Cytat: Hastrabull w Październik 10, 2008, 15:37:29 ---Po pierwsze, nicka masz zajebistego :) Nie potrafie go powtorzyc ;)

--- Koniec cytatu ---

Nie chciałem być primary - jak narazie działa  :D

Nashir:
zealot ftw

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej