Eve Online > Dyskusje ogólne
Rola HAC'ow po nerfie
Deaell Portt:
Ishtar na tanku plus drony t2, sentry t2 juz swojego czasu ownowal, moze dobre czasy wracaja do tego szipa. Z ab to nawet wiecej capa bedzie dla naprawiaczki.
Deimos ciezko powiedziec bo jezeli bedzie ten nerf webow (t2 60%) to bedzie problem z trackingiem. Moze tracking komputery , a moze po prostu wiecej webujacych szipow . Ciezko powiedziec. Wiem jedno, ze zmiany sa dobre. Przezylem juz kilka powaznych nerfow gallente : nosy, juz jeden nerf predkosci byl (ktos pamieta nano dominixa z nosami )i zawsze sa jakies szipy do latania. Na sisi poprzednio duze znaczenie zyskal ishkur tez fajny szipek.
Oxylan:
--- Cytat: Deaell Portt w Październik 10, 2008, 23:59:48 ---Deimos ciezko powiedziec bo jezeli bedzie ten nerf webow (t2 60%) to bedzie problem z trackingiem. Moze tracking komputery
--- Koniec cytatu ---
Ostanio bawie sie deimosem w pvp,moze noob ze mnie ale kilka kili mam i z tego co widze tracing to najmniejszy problem z blastami,deimos na blastach to nic innego jak rzucenie sie na przeciwnika koniecznie zwebowanego po czym następuje gniecenie stali,chyba ze piszesz o deimos na railach ktory rzuca sie na wszystko co lata bez wzgledu na wielkosc i speed to przepraszam bo tam tracking moze byc potrzebny.Raczej hace będą nadal w modzie nawet jesli będzie jakis nerf,czarno tylko vagasa widze ale coz... :>jakis balans musi byc nie mozna zaprzeczyc ze ship jest troche (przegięty)
Ps.700dps na deimosie gniecie stal az miło :>
Deaell Portt:
Oxy klania sie bezwrokowe czytanie. Przeczytaj topic tego tematu.
Ja mowie o deimosie po nerfie predkosci i webow. W dobie nano deimos mial ksywke latajaca trumna i to nie bez powodu. Ja testowalem blaster boaty jak poprzednio bylo na sisi juz ten nerf te 2 miechy temu. I problem byl dla deimosa, blastermega TRAFIANIE zwebowanego celu bo web t2 dzialal 60% a nie jak teraz na TQ 90% na 2 km odleglosci, poza tym cel ci odchodzil bo teraz all beda fitowac ab. Zreszta jest topic na eve-o na ten temat. W kazdym razie CCP zapowiedziala przemodelowanie trackingu/sign celu. Nie ma sie co oszukiwac ta zmiana musi byc bo inaczej piloci dictor, cepow to beda jak rzutki dla snajper bsow.
Oxylan:
Luzik Deaell nie będę sie mądrować,skoro tak piszesz to widocznie masz racje, jesli dojdzie do tego ze rax nie trafi w cel ktory lata xx ms z 2km to faktycznie moze byc latający zlom :>
Pozdro
Voulture:
No bo to nie podlatuje sie na zero tylko orbita albo zatrzymanie sie na koncu optimala :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej