Eve Online > Dyskusje ogólne
TYTAN w PL community ?
Straszny:
--- Cytat: Mighty Baz w Październik 07, 2008, 10:00:19 ---hehe, żaden finansowy problem - chcieliśmy postawić dwie nastepne stacje, ale ROI jest kiepski - ok 5 lat.
Btw koszt produkcji tytka nie jest taki wielki ok 45-50b plus gadgety...
Hm..w sumie skile mam :angel:
--- Koniec cytatu ---
:2funny: :2funny: .. to pokaż zrzut ekranu ze skillami
nitk nie robi skilli na Titana "przed"
Problem finansowy żaden.. tylko tyle ze na Titany w produkcji tej trwa regularne polowanie. 50+gadżety brzmi równie wesoło jak twoje skille na titana. 50+ to same minerały na Titana a koszty produkcji gdzie? a bpc wynajem albo kupno? Kolejka do CVA na pewno ze BCP stoi... a co.
Gratki za absurdalne poczucie humoru z rana.
--- Cytat: Mighty Baz w Październik 07, 2008, 10:34:16 ---pysiu, widocznie wiem o czym mówie
a propos zobacz husar news - mało gram w eve teraz, niestety
--- Koniec cytatu ---
o to pokaż skile - przecież masz je... no to dawaj dawaj.. :D :laugh:
MightyBaz:
pysiu, widocznie wiem o czym mówie
a propos zobacz husar news - mało gram w eve teraz, niestety
Yogos:
Dobrze Baz mówi.
BPC me 1 poniżej 10 mld chodzi jak wiesz gdzie szukać.
Minsy koło 40 mld zależy po jakich cenach się liczy.
termos:
W tych czasach tytan to już nie żaden e-peen a opowiadanie o tym co trzeba mieć aby posiadanie samego tytka się opłacało to śmiech na sali. Bez floty capsów, bez syper floty BSów może stanowić świetny dla każdego ally bonus do np. logistyki. Kwestia jedynie odpowiedniego wykorzystywania aby było to bezpieczne i opłacalne. Kto jak kto ale BuFu sobie z tym boradzi najlepiej w polskim community.
Mnie ciekawi co innego, wiem że koszt tych kilkudziesięciu miliardów ISK nie jest czymś co powala na kolana dlatego zastanawia mnie ile osób prywatnych w poskim community jest w stanie sobie pozwolić na tytka. I nie chodzi tu w cale o jakieś przedłużanie własnego ego ( mam wrażenie że większość osób tak piszących sama chce strasznie przedłużyć swojego e-peena a najskuteczniejszym sposobem wygrywania w rankingach długości jest nie pozwolić aby inni pokazali swoje wielkoludy ;) ) tylko o osiągnięcie czegoś ( no jednak to tylko gra ) bo przy najmniej u mnie na pewnym etapie gdy mogę mieć wszystko lub prawie wszystko ta gra się nudzi i tyle.
P.S. Kiedy dowiedziałem się że nie będę pierwszą osobą z własnym tytanem przeszedłem załamanie, pojawiła się depresja myśli samobójcze i na razie odstawiłem grę ;)
Pozdrawiam i gratz BuFu
pticu:
--- Cytat: Zakrecony Termos w Październik 07, 2008, 10:54:28 ---Pozdrawiam i gratz BuFu
--- Koniec cytatu ---
jeszcze nie ma za co gratz :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej