Eve Online > Dyskusje ogólne
TYTAN w PL community ?
pticu:
bedzie czy nie bedzie, kiedy i u kogo, to dosc istotny watek majac na uwadze ze pl community ma w posiadaniu juz outposty
zapraszam do dyskusji
NeX:
To mówisz, że właśnie smaży się Twój tytek :smiley6600:
OK, ale ciekawe ilu dobrych pilotów ma u nas wyhodowane skile, bo tak dla bezpieczeństwa ISKów paru by się na zapas przydało. W każdym bądź razie miejsca na tytka są tylko dwa. Może się ścigajcie kto pierwszy, ale logistycznie i taktycznie, to on przyda się bardziej BUFU, bo Bazowi to tylko dla prestiżu. Zbyt cywilizowaną dyplomację tam mają, a tytek jest jak dolewanie benzyny do ognia :D
Vic Brunner:
ja mam tytana i się nie chwalę...
moja kobieta za to go chwali co noc ;D :2funny:
Mikker:
O tytku bufu slyszymy juz jakis czas (w proodukcji czy coskolwiek).To tylko wzbudza smiech ze wzgledu na brak znajomosci tego co SirMolle napisal o flotach :)
Do tytka potrzebna i ogolnie supercapsow potrzebna jest flota capsow do oslony a do floty capsow potrzebna jest zwykla flota jako support i oslona ktorej nie macie ,wiec znow ten sam blad co przy mathershipach co sie wam kurza i sluza za przedluzanie e-peena bo uzywac sie boicie ze zgledu wlasnie na brak wyzej wymenionych :)
Dlatego w c0ven nie myslimy o tytku puki nie bedzie porzadna flota capsow.Flote clasyczna juz mamy(mowie o liczbach)
Pozatym tytki sa "so 2007" ludzie juz je sprzedaja na prawo i lewo mozna juz za 70b kupic taniocha :D
Vic Brunner:
--- Cytat: Mikker w Październik 07, 2008, 04:32:12 ---
Dlatego w c0ven nie myslimy o tytku puki nie bedzie porzadna flota capsow.Flote clasyczna juz mamy(mowie o liczbach)
--- Koniec cytatu ---
drugim zdaniem zaprzeczyłeś swojemu pierwszemu zdaniu :] gratuluję :D chybaże mówisz o flocie BSów, :2funny:
próby trollingu i leczenia kompleksów nie chce mi się zaś komentować... ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej