Eve Online > Dyskusje ogólne

podnoszenie standów - last chance/ skomplikowane/ niemożliwe

<< < (3/5) > >>

NeX:
  Ale podnosząc wspólnie standy do korporacji w końcu będziemy mogli sami brać w niej misje, a tym samym kolejne storyline będą własne a nie dzielone. Tyle, że trzeba szybko to klepać jakimiś smartami aby do emerytury nie trwało takie podnoszenie. Tak w ogóle to Sansha daje jakieś ciekawsze storyline?

P.S. Bo strzelać to Sansha zawsze do nas strzela jak wszyscy piraci npc i wykonywanie misji dla nich nic o ile wiem nie zmienia. Niski stand do frakcji nie powinien uniemożliwić podjęcia misji dla agenta i korpa u którego jesteśmy  już na plus.

ivil:
Zawsze mozna sprobowac brac misje dla frakcji majacej bardzo kiepski standing do snash i odrzucac/failowac misje - to podobno zwieksza standa.

myst1q:
ja mam takie pytanko, tez na temat standingow- gdzie sie wymienia te tagi, by zdobyc standingi?

Oxylan:

--- Cytat: myst1q w Październik 07, 2008, 14:44:54 ---ja mam takie pytanko, tez na temat standingow- gdzie sie wymienia te tagi, by zdobyc standingi?

--- Koniec cytatu ---

Tagi za stand wymienia sie u agentow kosmos ale licz sie z wydaniem na nie b duzej kasy zwlaszcza jesli masz maly stand i chcesz nagle miec wielki,ja wydalem na tagi dla agentow jakies 60 czy 80 mil isk zeby podbic stand fakcyjny z 5.x na 6.x a potrzeba mi bylo 6.x do odblokowania agenta kosmos ktory dawal fajną misje,tu masz linka z misjami kosmos oraz z agentami ktorzy daja stand za tagi http://www.hb3.info/cosmos/

Ps.Nie ma sensu kupowac standa za tagi jesli twoj bazowy stad jest b maly dlatego ze kazdy z agentow daje procentowy przyrost  standu do aktualnego a idzie czasem o 0.4500 % ^^,co sporowadza sie do tego ze im mniejszy masz stand tym mniej dostaniesz,proponuje naklepac ostro story line a dopiero pozniej kupowac stand zeby go sporo zyskac.Btw na co Ci duzy stand fakcyjny ? no chyba ze chcesz zaliczyc misje z nagrodą za 1bil isk to wszystko jasne :>

Pozdro Oxy

litestep:

--- Cytat: Oxylan w Październik 08, 2008, 06:41:30 ---Ps.Nie ma sensu kupowac standa za tagi jesli twoj bazowy stad jest b maly dlatego ze kazdy z agentow daje procentowy przyrost  standu do aktualnego a idzie czasem o 0.4500 % ^^,co sporowadza sie do tego ze im mniejszy masz stand tym mniej dostaniesz

--- Koniec cytatu ---
Przecież sam piszesz, że zysk jest procentowy - tylko te procenty nie liczą się od tego co masz tylko co możesz zyskać/stracić, tak samo jest z ss - misjonarz po podkilu spadnie z 5.0 na 3.2, początkujący pirat z -6.0 na -6.8, mimo, że w logu procentowa zmiana będzie taka sama.
No i cięzku doradzać robienie misji zamiast wymiany tagów jeśli ktoś potrzebuje wymienić tagi bo nie może robić misji :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej