Eve Online > Dyskusje ogólne

podnoszenie standów - last chance/ skomplikowane/ niemożliwe

(1/5) > >>

chlukasz:
Witam,

chcę się jeszcze upewnić czy jest podniesienie mojego standu do Sansha Nation na poziom powyżej -2,0 - docelowo chciałbym porobić misyjki dla True Power.

Niestety pohańbiłem się misjami dla Caldari Navy i to bardzo wieloma i mam obecnie tak:
-4,84 podniesione przez dyplomację z -6,86 (dyplomację mam na 3)

Jako że działałem dla Caldari Navy nie mogę robić misji dla żadnych "kolegów" Sansha. Porobiłem parę misji z kolegą, który może je brać ale podnosi to tylko stand od korporacji czyli True Power, a storyline nie można dzielić:(

Słyszałem coś o sprzedaży tagów.... ale ponoć to nie działa u piratów.

Any ideas?

Xarthias:
Jak do True Power podniesiesz stand powyżej -2 to powinieneś móc brać dla nich misje = storyline podnoszące stand do frakcji. Ale głowy nie dam, że tak to działa.
Inny sposób, to robienie misji dla "przyjaciół" wybranej frakcji - musisz oblukać tabelkę standów (link był na forum, jest też na eveinfo). Wolno, ale będzie rósł stand i do Sansh, aż do momentu kiedy będziesz mógł robić dla nich misje.

chlukasz:
cóż mam stand dla True power nawet na minimalnym plusie..... niestety nie mogę brać żadnych misji storyline - nie mam żadnych dostępnych agentów - może czegoś nie rozumiem ale wydaje mi się że ta droga jest zamknięta

sojusznicy Sansha odpadają.... z tego co sprawdziłem to są tylko tacy dwaj i też mnie nie lubią:(

Xarthias:
A zwykłe misje dla True Power możesz brać?

chlukasz:
niestety nie mogę, próbowałem dla agentów lev1, mają w opisie że trzeba mieć standa powyżej -2,0 do korporacji i frakcji - zatem sam stand plusowy dla True Power wcale nie odblokował mi misji dla nich:(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej