Eve Online > Dyskusje ogólne
NOWA CENTRALA - Propozycje
NeX:
--- Cytat: Loc0 w Sierpień 05, 2008, 19:13:23 ---Wiekszosc przegladarek moze powiekszac okno witryny do pozadanego rozmiaru (np opera) wiec mi to nie przeszkadza.
--- Koniec cytatu ---
To już bodajże z Voulture omawialiśmy pare miesięcy temu. Nie chcę skalować layoutu razem z ramkami, obrazkami i fimami. Chcę zwyczajnego, pospolitego i łatwego w implementacji wyboru rozmiaru czcionki w ramce z poziomu usera. Naprawdę nie ma to żadnego związku z protezą w rodzaju powiększania całej strony. Jakość skalowania txt też ma tu coś do rzeczy, ale najważniejsze jest to, że wybór rozmiaru czcionki nie psuje designu strony, która mieści się w standardowym oknie przeglądarki. Dlatego proszę nie podważać mojego chciejswa mało ambitnym "bo mnie to nie przeszkadza". :tickedoff: Mnie nie przeszkadza szaro - czarny layout. Nawet go lubię, ale z tego powodu nie czepiam się propozycji zwiększenia możliwości wyboru o jakieś paskudne białe kolorki. :knuppel2:
Tak całkiem poważnie to przeglądam Centralowe forum od kilku lat jedynie korzystając podświetlonych, nowych wypowiedzi na głównej stronie, oraz opcji "pokaż wiadomości od ostatniej wizyty". Samo forum jest molochowate i próba wędrowania po nim zajmuje zbyt dużo czasu. Dlatego popieram propozycję uporządkowania głównej strony w taki sposób aby linkowała ważniejsze działy i wyświetlała większą listę nowości.
professor:
jesli chodzi o layout to sam nie wiem czego mu brakuje ale faktycznie jest troche jak w trumnie. byla niedawno jeszcze taka strona (teraz jej juz chyba nie ma wiec mam nadzieje ze nie obrazi sie nikt jak podam nazwe...)
eve-polska i tam kolorystyka byla bardzo podobna, ale jednak nie mialo sie wrazenia przebywania na cmentarzu
Loc0:
http://www.fenarid.webd.pl/index.php?option=com_poll&id=18:jak-ras-gracie-
Strona przeniosla sie tutaj - jakos mimo "lepszego" layoutu userow im nie przybwa - forum martwe w sumie.
pticu:
ciekawy lay kiedys pokazal mi xarthias, moze go gdzies jeszcze ma :]
professor:
ja sie jeszcze dolacze do tej prosby NeX'a o wieksza czcionke bo to naprawde sie przyda zwlaszcza w pozniejszych godzinach kiedy oczy sa zmeczone, a ustawianie tych zmian na profilu, a nie przy zmianie layoutu(jezeli takowy bedzie) wyeliminuje narzekania ze literki za duze. ogolnie popieram ten pomysl
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej