Eve Online > Dyskusje ogólne
NOWA CENTRALA - Propozycje
Dormio:
1. Możliwość wyboru layout'a - czarny jest IMHO zbyt ponury.
2. Konkursy zrobić bardziej widoczne.
3. Odnośnik do poradnika wyróżnić tak by był bardziej widoczny.
Ellaine:
Mi sie tam podoba, każda wielka reforma to konieczność przyzwyczajenia się do nowej klikologii i układu.
Możnaby zintegrować w portalu i forum i ożywić Polskie Eve-Wiki, ale do tego musieliby być ludzie którzy będą tam pisać artykuły albo choć przeklejać wartościowe teksty z forum.
Eve-Wiki trochę przymarło moim zdaniem na próbach wprowadzenia wielkiego super porządku - zamysł to sam w sobie szlachetny, ale trochę uziemił edytorów którzy skończyli z ograniczonymi uprawnieniami. Może gdyby to Wiki znów "uwolnić" to zgodnie z założeniami Wiki, ludzie spontanicznie wrzucą tam treść.
Możnaby zrobić "okienko" dla każdej organizacji w której jej reprezentacji mogliby wstawiać co chcą, choćby i na swoich serwerach. Fajne były też płatne w ISKach bannery reklamowe ingamowych organizacji.
Loc0:
--- Cytat: NeX w Sierpień 05, 2008, 15:15:09 ---REGULACJA ROZMIARU CZCIONKI od strony usera. Monitory rosną jak i rozdzielczości. Przeglądanie kropek z poziomu kanapy i kilku metrów jest nieprzyjemne. :P
--- Koniec cytatu ---
Wiekszosc przegladarek moze powiekszac okno witryny do pozadanego rozmiaru (np opera) wiec mi to nie przeszkadza.
Lubie obecny design centrali ale moze daloby by sie dorzucic 1-2 skiny dla tych, ktorzy nie moga go zdzierzyc. Przerobic link "poradniki" w menu na stronie tak by prowadzil do odpowiedniego dzialu na forum. Atm po kliknieciu nie wyswietla wszystkich poradnikow napisanych przez uzytkownikow centrali (np dobrze napisany choc juz za niedlugo nie wazny poradnik nano od Voulta). Dodac na tej samej zasadzie link do garazowni (dla mniej rozgarnietych a szukajacych jedynie konkretnych info o grze)?
Colonel:
jak dla mnie centrala jest ok, przyzwyczailem sie...nie idzcie tropem ccp i nie naprawiajcie tego co dziala bo spitolicie...
dwie rzeczy...
O0 skorki na wymiane jak ktos wymiotuje obecna...
O0 i jesli sie da to 10 ostatnich postow u gory po prawej a nie 5 :)
Wilk:
Wydłużcie listę ostatnio dodanych wiadomości, która jest na stronie głównej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej