Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[c0ven] ciag dalszy ;)

<< < (7/23) > >>

Vic Brunner:
może jednak odpoczynek od Cetnrali by się kolegom Goonikom przydał, nie zamienialiby usilnie Centrali w kolejne COAD, wypuszczając z siebie kilogramy nic nie wnoszących postów :]
chciałbym dowiedzieć się czegoś ciekawego, a nie tylko tego, że Gooni znają alfabet :]

C0ven - czy GS atakuje posy Stain w Esoterii tylko czy w Stain również? Do npcowego pocketu (w-q bodajże) też się już sprowadzają?
Pamiętam jak w Delve próbowali się zadomawiać w npc systemach, np KFIE :] i jak im to wychodziło :] tą metodą chyba nikt daleko nie zaszedł nie mając w sąsiedztwie swoich "rdzennych" ziem :]

Yogos:
Posy atakują  na razie tylko w eso.
Do stain od czasu do czasu we frejkach przelatują.
Kia raz na czas roama zapuści w hacach.

Admin skalpel i ciąć i może jakiegoś warninga co ?
3 warining i banik na 7 dni proponuje bo nie utrzymacie porządku samym wycinaniem postów.

Hastrabull:
Yogos masz racje.

Panowie, grzecznie, bo sie przygladam.

literowki wyciete, prosze pamietac. moderatorski team nie ma poczucia humoru.
Jesli ktos podpadnie to banik poleci.

bruce jestes pierwszy do ostrzalu. po tobie soulscream a potem koort.
Jeszcze raz zobacze bzdurne posty albo spam, skonczy sie dzien dziecka.

Prosze o kontynuowanie tematu bez wycieczek osobistych ani spamu.
W ogole to co tam sie teraz na poludniu dzieje?

Skeer:
Nuda panie.

Więcej goonsów na forum niż w Stain  :(

Skeer, brak rejestracji na forum ? Brak wprowadzonych danych postac, sojusz, korporacja. Pierwsze upomnienie.  :knuppel2:
 Eddi.

Yogos:
A w Esoteri znowu gęsto latają rakiety i płoną posy.

Ogólnie Atlasom coś MASSi siedzący w 111 nie spasowali. Coś tam się żalili na jakiś ugly smack.
W każdym bądz razie pomogliśmy z SE w zeszły piątek rozwalić cynojammer MASS i Atlasi zdropowowali im wieże.
Z 3 posów MASS 2 zostały zniszczone a 1 jeszcze stoi.

Atlasi maja 4 large i czekają aż im stuknie 7 dni żeby system przejąć.

W systemie jest też na jakimś highendzie med szpila goonsów która też oberwała i jakoś niedługo będzie wychodzić z  reinforca. To chyba troszkę zdenerwowało  pszczółki którzy dziś pomogli tego ostataniego posa mass obronić i postawili w reinforce posa Atlasa.

W międzyczasie jeden z korpów UNL który claimował 2 ich stacje w Esoteri wyszedł z sojuszu. Sov spadł do zera.

No to polecieliśmy tam postrzelali w stacje i do obu systemów zdopowane zostały posy Atlasa i Sys-k.

Pszczółki chyba lekko się wkurwiły że im nasza brygada pod bokiem lata i ich przyjaciół klepie zebrali swoja flote i przecieli nam pipa do Stain którędy dolatywały nasze posiłki.

Flota StainWagonu poleciała więc odetkać rure. Goonsi mimo że było ich mniej podjęli walkę i w x-7 odbyła się fajna około 15 minutowa zadyma. Goonsi walczyli z jajami i uzupełniali wtopione statki w azn. Kudos dla nich za podjęcie walki mimo że wiedzieli że jest ich mniej.

Ja po pijaku wbiłem się covopsem chwile wcześniej  w stacje w AZN  i zginałem śmiercią mało chwalebną wiec bitki nie wiedziałem ale chłopaki mówili że laga nie było wogóle i ogólnie bardzo sobie chwiali :)

Jako że w najbliższych dniach szereg posów wychodzi z reinforca po obu stronach a nowe włączą claimowanie tak sobie myślę że będzie więcej fajnych bitek niedługo.

Serdeczne pozdrownia dla Bruca i Soulscreema ciach, sorry yogos, niepotrzebna proba rozkrecenia flame'a

EDIT:
Ej ja ich naprawde pozdrawiam .
Po tylu bitwach to taki stary dobry wróg.

EDIT2:
Poza tym chociaż czasem niepotrzebnie śmiecą na forach  to dobre chłopaki są - można se do nich postrzelać ingame  bo walczą nawet i na forum można wbić szpilke bo się nie obrażają obrazu ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej