Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[c0ven] ciag dalszy ;)

<< < (8/23) > >>

Goomich:

--- Cytat: Yogos w Sierpień 27, 2008, 11:15:59 ---W międzyczasie jeden z korpów UNL który claimował 2 ich stacje w Esoteri wyszedł z sojuszu. Sov spadł do zera.

--- Koniec cytatu ---

They didn't want those stations anyway.

--- Cytat: Yogos w Sierpień 27, 2008, 11:15:59 ---Flota StainWagonu poleciała więc odetkać rure. Goonsi mimo że było ich mniej podjęli walkę i w x-7 odbyła się fajna około 15 minutowa zadyma. Goonsi walczyli z jajami i uzupełniali wtopione statki w azn. Kudos dla nich za podjęcie walki mimo że wiedzieli że jest ich mniej.

--- Koniec cytatu ---

http://www.ndesert.com/coven/kb3/?a=kill_related&kll_id=21871

--- Cytat: Yogos w Sierpień 27, 2008, 11:15:59 ---Ja po pijaku wbiłem się covopsem chwile wcześniej  w stacje w AZN
--- Koniec cytatu ---

Gallente cos mają do wlatywania w te stacje. :P Najpierw Noir, teraz Yogi.

Jeszcze dodam, że na koniec się dowiedzieliśmy, ze do przetopienia Chimery w ciągu minuty, potrzeba ponad 70 shipów. :)

Venec:
Nie Mona, to było na tsie tak: "Wy don't want those stations anyway... really. I'm serious, who wants them?" ;D

Venec, brak wprowadzonych danych postac, sojusz, korporacja. Pierwsze upomnienie.  :knuppel2:
 Eddi.

misao:
yaz, przylecicie do 111?

Nashir:
ja juz jestem w 111-

ale nie chce mi sie logowac bo mam tak wielkiego kaca ze o ja  :grr:

Yogos:
Nom weekdzik będzie tam raczej gorący.

Wczoraj goonsi stracili posa który stał na promecie a potem nie dobili posa atlasu który wychodził z reinforce.
A późno w nocy jak nasi ludzie spali zdropowali 5 duzych frakcyjnych wież do systemu.

W systemach obok też spamowali ale coś nie do końca tam poszło i Atlasy te wieże ukradli:
http://www.atlas-alliance.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=37426

Jutro po DT sov powinien przejść na korzyść Atlasa więc nie będzie cynojammera tam.
Jeśli goonsi będą stosować tą samą taktyke co zwykle dziś w nocy powinni wprowadzić jak najwięcej posów w reinforce a w niedziele będzie lagfest.

Chyba se nawet pierdolnę petycyjke żeby nasypali więcej karmy chomikom które kręcą 111-

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej