Eve Online > Dyskusje ogólne
Koniec nanofaq ?
Loc0:
Cytat z forum Unseen Chimera - nieco wyrwany z kontekstu ale rozmowa tyczyla nerfa webow i tego jak w dupe dostana dzieki niemu close rng shipy ... nie chodzi o to :2funny:
by Gajowy
"no blastery będą miały przejebke z łapaniem gnojstwa w zasięg, ale z drugiej strony jak już się znajdzie w tych 10km to wyłączenie mwd + web powinny styknąć... no a tak obok to ccp to banda tępych chujojadów, a w następnym patchu będą lvle, ja będe latał w świecącym na fioletowo megathronie +5. Moją profesją będzie elf łucznik."
Kay-kun:
Nie moge sie doczekac tego patcha w obecnej formie.
BTW: I love you all.
LosBekoczoS:
Spoko tak na zimno.
Nerf nano zobaczymy jak bardzo zwolnia statki.
Nerf webow.. jesli maja mi nerfnac o 30% ucinanie predkosci to ja prosze zeby bylo to INSTANT.. leci arazu daje weba i w sekunde hamulec z 3k na 300m jesli tak to ma wygladac dlamnie ok
Scramble.. idiotyzm .. hym idiotyzm.. czy ja mowilem juz to hym IDIOTYZM.. jesli one beda robili ze instaa off moda MWD .. nie do konca cyklu itp to ja poprosze zeby rapier mial bonus 60% zasiegu do scrambla.. bo to lepsze niz weby bedzie....
misao:
niwe wim mi sie to podoba >_>, mze nerf webow za mocn, ale reszta zmioan jest ok >_>
Qreg:
no jak do tego dojdzie to gallente recony sie do czegos beda nadawac ze scramblem (+ wylaczenie mwd)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej