Eve Online > Dyskusje ogólne
Koniec nanofaq ?
Voulture:
Ma dronki. Zeby obronic sie przed cepem trzeba miec dronki, weba lub neuta. Lub myslec. Jak sie nie ma zadnej z tych 4 rzeczy to sie konczy tak: http://www.ndesert.com/coven/kb3/?a=kill_detail&kll_id=22156
KKRT:
Na vagasie, nei trzeba miec dronek ;] Wystarczy heat, i nawet bedac na webie wyciagamy prawie 900m/s co spokojnie starczy by zniwelowac transversal cepa.
Voulture:
To podchodzi pod myslenie wlasnie. ;) Gdyby tamten zealot mial rigi albo minimalnie modyfikowane lowy to by dal rade, zreszta chyba o tym w komentarzach napisalem.
Speed niestety nie zniweluje dwoch webow jak trafisz na stiletto albo dwa cepy. Wtedy drony to niestety jedyne wyjscie.
Colonel:
pewnie jest ktos oswiecony i moglby mi powiedziec
czy wchodzi ten dodatek czy nie?
jesli tak to kiedy...
mam chec na vagasa a nie wiem czy sens puszczac minimatar kruzy na 5
..
z gory dzieki >:D
NeX:
Co za różnica dla Vegasa? On i tak pozostanie nanoshipem. Problem po proponowanych zmianach mogą mieć statki, które docelowo nie były planowane jako nano np Sacri, czy Curse. Nie mówiąc o wszelkich BSach, które zwolnią jeszcze bardziej na plejtach. Ważniesze od szybkości byłyby zmiany w scramblerach, webach, mwd, bo to wymusza konkretną zmainę taktyki. Co z tego będzie, to tak naprawdę nie wie nikt.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej