Eve Online > Dyskusje ogólne
Koniec nanofaq ?
Kombat:
IMO zmiany bez sensu i zgadzam się w 100% z Beczkosem.
Być może problem był z tym że nie trafiały takiety i drony nie doganiały ale czy oni zapomnieli że nano = włączone MWD? Miesięczny noob w BSie zakładając neuty jest w stanie obronić się przed każdym nanostatkiem - a nanostatek to miesiące skillowania i miliony isków.
Skoro już tak bardzo ich boli że drony i rakiety nie doganiają to niech zwiększą ich prędkość a nie spowalniają nano.
Jedyne co mi się podoba to pomysł na 'uaktywnienie' ABków w pvp bo do tej pory to nie istniało (nie licząc jakiś wyjątkowych fitów na logistyki itp). Wygląda na to że CCP zapomniało także o tym że im bardziej statek jest nano tym mniejszy z niego dps...
Kurwa zamiast naprawiać to co jest spierdolone w tej grze to te pajace chcą zepsuć jedną z fajnejszych rzeczy jaką są nanogangi i nanostatki.
Sorry za język ale mnie poniosło mając w głowie wizje że niedługo najskuteczniejszy roam to będzie 5 ravenów i 2 drejki.
sneer:
jako posiadacz 1 accounta matarskiego dziękuję CCP za zachęcenie mnie do wkładania pieniędzy w ich produkt
w zasadzie nie będę komentował
po problematycznym muninie vaga będzie jeszcze mniej przydatna
czyli z HACów ludzie wrócą do BC
tempx6:
Następnym razem gdy zakręca kołem fortuny padnie na dmg z laserków ;) Minimatarzy dostali klapsa, przykra sprawa ...Kto posiada dużo Iskiew niech dobrze zainwestuje 8)
Zabijucha:
--- Cytat: Eskel Trust w Lipiec 25, 2008, 15:22:16 ---e-e, nastepny whine bedzie (jest) o bs'ach matari i projectile. ciekawe czy jak te zmiany wejda w zycie to narzekania na tempesta sie zwieksza : p
--- Koniec cytatu ---
OMFG :uglystupid2: jakies blizsze info? link?
Nerf speeda to przeboleje jakos ale taki nerf webow to juz ze wiele :nie:. Nerfna vagasa, huggina i rapiera, zostna jeszcze jakies fajne i wyjatkowe statki matarom?
Ellaine:
Droche dużo dramatyzmu, a nerf jest chyba mały. Główny sens latania mega szybkim nano to być szybszym niż bardzo szybkie nano. Latając koło 4km/s taka Vaga nadal będzie najszybszym HACem i jej szanse wobec innych HACów się nie zmienią jakoś bardzo. Nadal jest to prędkość wystarczająca by przemanewrować BSy i BCki/Commandy. Żeby być skutecznym nano przeciw tym klasom wystarczy jakieś 3-4km/s, nie trzeba koniecznie od razu jechać 12km/s. Jeśli dzisiejszy ścigacz 12km/s będzie leciał 9km/s, a ten co dzisiaj leci 7 poleci 5, tak czy siak zostaną zachowane proporcje, przewagi i magiczna moc i radosne emocje.
No, może trochę pomoże to Ishtarowi i Cerberowi bo drony i rakiety w nano-vs-nano będą bardziej skuteczne.
Napewno bardzo pomoże cepom bo tanie ich wersje będą łapały nawet bardzo dobre nano HACe. Co nie zmienia faktu że i tak cep odparowuje pod ogniem Vagi.
Nerf webów budzi u mnie mieszane uczucia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej