Eve Online > Dyskusje ogólne

Koniec nanofaq ?

<< < (4/52) > >>

Wilk:
Nerf webów to porażka - motywują to zmniejszeniem prędkości statków, ale obecnie w dobrym webie człowiek z 2k spadnie do 200m/s, a po nerfie prędkości z 1500m/s spadłby do 150. Straaaaszliwa różnica, nerf konieczny :idiot2: Przy nerfie prędkości i weba z 1500m/s spadnie na 600m/s... Pokrętna logika

termos:
Albi a latałeś kiedyś vagasem?

Przeczytaj jeszcze raz co tam jest napisane i zwróć na przykład uwagę na np. część w której jest napisane o tym że scrambl wyłącza MWD. Jednym słowem bzdury gadasz.

Matarzy byli unikalni dzięki nano właśnie, teraz ostatnie co nadawało się do latania będzie s********* i tyle. Jasne że ludzię będą nimi latać, bo niby czym skoro za plecami 2 lata skilowania pod konkretną rasę.

Przepis na sukces: wykupić dodatkowe 3 konta i na każdym skilować inną rasę, kiedyś któraś się zawsze przyda.

Pozdrawiam

Ellaine:
Znasz kogoś kto używa scrambla?
Znasz pilota Vagi który walczy w zasięgu scrambla?

Straszny:

--- Cytat: Albi w Lipiec 25, 2008, 18:12:29 ---Znasz kogoś kto używa scrambla?
Znasz pilota Vagi który walczy w zasięgu scrambla?

--- Koniec cytatu ---

znaczy mam walczyć ZA zasięgiem scrambla? Coś ci sie chyba Albi pomyliło....

Coldim:
TBH to powinni sie zajac cloakujacymi sie supercapsami a nie nano.
Krotko, bo mnie chce mi sie rozwodzic:
1. Nerf polycarbonow jak najbardziej powinien miec miejsce. Tak zeby byly slabsze niz modul. Taka redukcja speeda wystarczy IMHO.
2. Nerf ecm dronek powinien miec miejsce i kazdy kto nie jest totalnym idiota jest w stanie odpedzic vagasa dzieki neutralizerowi. Jak nie ma nawet neuta to jego problem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej