Eve Online > Dyskusje ogólne

Ceny GTC ida w góre i nie tylko?

<< < (5/11) > >>

Coldim:

--- Cytat: Amaneth w Maj 26, 2008, 01:32:18 ---Imo. zmniejszy sie liczba altów :). Mnie np. Nie bedzie stac na oplacanie 3 jak do tej pory altow, nawet za iski. Moja strategia - 1 main non stop oplacany, 2 alty oplacane trzydziestkami z przerwa na jakiegos dlugiego skilla lvl5 i znowu 30 dni - tym sposobem za 300 baniek byly 3 miesiace..teoretycznie :P

... Albo wprowadze jakas nowa metode zarabiania na te durne 60 dniowe tcki... Albi prowadzisz szkolenia o tym jak stac sie multimiliarderką w miesiac?:P

--- Koniec cytatu ---
Nie widze problemu, jesli ktos placi real money, skoro zmiany dotycza tylko i wylacznie time code'ów. Mozna sobie karta placic tak jak kiedys i oplacac alty 30tkami.

Wilk:

--- Cytat: Albi w Maj 25, 2008, 19:32:48 ---Może ktoś rzucić statsami jak to jest przy zakupie kartą. Wydaje mi się że koszt przy rocznym abonamencie za dolary był bardzo niski.

--- Koniec cytatu ---

Tylko że to abonament za EUR*, a nie $.

Przy jednym miesiącu wychodzi ~169 gr/dzień;
Przy trzech miesiącach ~147 gr/dzień;
Przy rocznym abonamencie jest to ~124gr/dzień.

*przy kursie średnim 3.4 zł za jedno EUR.

Kalressin:
Jak ktos sie postaral przy zakladaniu konta to placi abonament w $.

Wilk:
A to trzeba coś wiedzieć przed założeniem konta, by tak kombinować :) Teraz już jestem skazany na EUR

Ellaine:
Nie jesteś, zmień sposób płatności na GTC na jeden strzał a następnym razem odnów kartą łącząc się przez proxy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej