Eve Online > Poradniki

Co szkolić?

<< < (4/5) > >>

Goomich:

--- Cytat: [BUFU] Pticu w Maj 05, 2008, 22:59:46 ---wyskiluj caldari industrial, kup haulera (nie wiem nawet jak sie to caldari nazywa)

--- Koniec cytatu ---

http://www.youtube.com/watch?v=BeE5RanUr_E

Podchmielony:
chodziło o industriala badgera ? Jeśli tak to on ma z tego co widzę  tylko jeden high Slot  :nie: jeśli ma jakieś plusy to jego pojemność  xD czy industrialem można ciągać skrzynki (takie z których nikt nic nie może wyjąć)

Edit A teraz małe pytanko dokąd się udać po wykonaniu wszystkich misji w pierwszej stacji dokującej? I jak szybko i sprawnie przenieś sprzęt :PP

Dormio:

--- Cytat: [BUFU] Pticu w Maj 05, 2008, 22:59:46 ---wyskiluj caldari industrial, kup haulera (nie wiem nawet jak sie to caldari nazywa) zamontuj minera i kop, bedziesz latal na stacje raz na 1-2h :) z pelniutkim cargo (kilka tys m3)

--- Koniec cytatu ---
To się nadaje na afk jak się nie ma nic innego do roboty.

--- Cytat: Jacek w Maj 06, 2008, 09:02:56 ---chodziło o industriala badgera ? Jeśli tak to on ma z tego co widzę  tylko jeden high Slot  :nie: jeśli ma jakieś plusy to jego pojemność  xD czy industrialem można ciągać skrzynki (takie z których nikt nic nie może wyjąć)

--- Koniec cytatu ---
Z pewnością Badger. Plus to jedynie pojemność, ale tym się można nie przejmować, bo normalną "procedurą" jest używanie jet-can (trzeba tylko uważać na kradziejów), albo kopanie w grupie, w której co najmniej 1 osoba zwozi urobek.

Skrzynki "z których nic nie można wyjąć" (secure) wozić może każdy statek o wystarczającej pojemności ładowni. Ciągać zaś ten który jest wyposażony w tractor beam. Problem w tym, że kontener jest o kant dupy rozbić z dwóch powodów - musisz go kotwiczyć by zabezpieczał zawartość, a po drugie ma małą pojemność (max 3.9k m3 pojemności).

--- Cytat: Jacek w Maj 06, 2008, 09:02:56 ---Edit A teraz małe pytanko dokąd się udać po wykonaniu wszystkich misji w pierwszej stacji dokującej? I jak szybko i sprawnie przenieś sprzęt :PP

--- Koniec cytatu ---
Po zakończeniu misji od agenta wprowadzającego (startowe misje) powinieneś dostać info o innym agencie któremu zostałeś polecony. U niego możesz robić kolejne misje, ale od tego momentu nic nie stoi na przeszkodzie byś rozmawiał z każdym agentem z którym możesz rozmawiać.
Inną metodą jest sprawdzanie korporacji w najbliższej okolicy pod tym kontem (show info o korporacji, zakładka agents i patrzysz jacy są dostępni i gdzie się znajdują).

Goomich:

--- Cytat: Dormio w Maj 06, 2008, 09:27:35 ---Skrzynki "z których nic nie można wyjąć" (secure) wozić może każdy statek o wystarczającej pojemności ładowni. Ciągać zaś ten który jest wyposażony w tractor beam.

--- Koniec cytatu ---

Jesteś pewny, że można ciągnąć secury?

Podchmielony:
nie mam innych agentów poza 2 pierwszymi i u nich all zrobione ale znalazłem sam i walczę z 10 piratami naraz bantanem ale masakra xDD
Ale powiem wam że coraz przyjemniej mi się takie misje robi  chyba podszkolę się w ofensywie ^^

Edit Zwariowałem   :uglystupid2: ale kupiłem cormoranta założyłem ( 3 x miner 1 + 4 x 75  mm gatling rail1 + standard misle lancher) Misje się wykonuje o niebo lepiej trenuje teraz do tego industriala i będę miał jeden okręt na misje a drugi na kopanie afk ^^  :buck2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej