Eve Online > Market
Standing service's :)
karol66:
Pełna oferta podnoszenia standingów dla korpów i osób fizycznych :)
Standingi moje:
9.1+ do galente
8.5+ matar
8.2+ do SOE
9.9+ do fed navy (galente)
8.9+ dla theology council (jedyna jaką mam z amarr)
Ceny:
Negocjowalne ale żeby mieć jakiś punkt odniesienia to podam, że podniesienie standingów do poziomu pozwalającego instalowanie jump klonów kosztuje ~120mln (ale standingów do 5+ juz tylko 50mln).
Gotowy korp ze standingami 8+ - 100mln (w tej chwili został mi jeden, tag: "M-S-R" *)
Dodatkowe usługi wyceniane indywidualnie:
Grinding misji i LP punktów "offline" dla danej postaci. Wykonywanie "za kogos" misji 3-4 lev z dowolnej korporacji galente/matar/SOE **)
Jak wyżej ale dla korporacji Theology Counsil (Amarr)
Generowanie określonych misji 3-4 do farmingu lootu (książki/implanty/materialy do produkcji T2)
i insze... co sobie Pan/Pani wymyśli :)
Kompletowanie wszystkich przedmiotów do misji COSMOS gallente/matar/SOE - oszczędza czas bo nie trzeba campować niczego w ded'ach - 95% cosmos misji to misje typu trade(dajemy gościowi item zdobyty w obojętnie jaki sposób) lub misje kurierskie (w tych nie mogę pomóc).
Usługi... tfuu, przysługi za free:
Generowanie misji 5 lev w hi-sec na "imprezy klanowe" albo do farmingu insygnia/lootu (free)
Zrobienie jump clona dla pojedynczej postaci (musi przyłączyc sie do mojego corpa choć na pare minut)
I to chyba na tyle.
Kontakt tutaj albo evemail => karol66
**) to najdroższa usługa z mojej listy. Polega to na tym, że ja robie taśmowo misje 3-4 lev ale ich nie oddaję. Następnie raz na 1-2 dni łączę sie z klientem we flote i taśmowo oddaję już zrobione misje tak, że klient otrzymuje połowe LP i standingów z każdej misji. Cena jest zawsze negocjowalna bo sporo zależy od tego, na ile zbieżne z moimi planami jest robienie misji dla danej korporacji (i czy klientowi zależy na podnoszeniu standingów tylko dla korporacji czy też dla frakcji - innymi słowy czy dzielimy się też misjami storyline).
Deaell Portt:
Ile bierzesz za jc. Potrzebuje miec po 1 jc do moich 2 charow. Czyli w sumie 2 jc. Pozdrawiam
karol66:
Normalnie biore 10mln ale jak pisalem - dla rodaków gratis, nic mnie nie kosztuje taka "przysługa".
Dodixie, Moon 20 => tutaj ma HQ gildia M-S-R (pełnej nazwy nie podam żeby nie obrazić uczuć religijnych :) )
Tam skladaj aplikacje i wpisz cokolwiek po polsku zebym wiedzial, że to Ty.
Sprawdzam zawsze aplikacje 1-3 godz po downie.
Mam tylko prośbę - koniecznie przed nastepnym downem zrezygnuj z gildii jeśli Twoje alty maja jakiekolwiek standingi (tzn jeśli robiłeś nimi jakieś misje).
A najlepiej po prostu dodaj mnie do friends (karol66) i jak sie zlapiemy online to całą sprawę załatwisz w 5 min (nie licząc drogi na dodixie).
Chyba, że źle Cie zrozumiałem i Ty chcesz miec swojego korpa na altcie ze standingami >8 żeby w przyszłości samemu sobie/innym robic j/c - taka przyjemność będzie Cie kosztowała stówkę (robisz wtedy korpa jakiego chcesz i ja sie do Ciebie przyłączę na 7-8 dni => az wszystkie standingi przejdą z mojej postaci na Twojego korpa).
Deaell Portt:
Jeden ma 4+ do federation navy
Drugi nigdy nie robil , zadnej misji.
Poza tym usluga z tego co sie orientowalem kosztuje 15 mln , wiec cena 10 mln i tak mi odpowiada. Wiec, za usluge 20 mln to dla mnie i tak swietna sprawa. Zglosze sie po DT. Pozdrawiam niezwykle serdecznie.
PS. Chodzi mi tylko o jc. Przylacze sie na maks 1 h, zeby zalozyc jc na tych charach i odrazu wyskocze z korpa.
Ellaine:
O ile można sobie podnieść stand do gallente federation za pomocą szybko robionych COSMOSów?
Ile taka przyjemność kosztuje?
Ile orientacyjnie traci się przy tym standa do Amarr i Caldari?
Chciałbym mieć gdzieś koło +3 do wszystkich imperiów żeby nie musieć używać altów do obniżania podatków za handel :)
Nie wiesz może czy jeśli nie mam żadnego standingu do korporacji X z frakcji Y, to płace podatek handlowy według standingu względem Y czy według standa 0?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej