Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
5 lat Centrali
Dormio:
--- Cytat: StellarSheep w Czerwiec 23, 2008, 12:20:06 ---Tam odrazu po graniu na pc ;p Wkrece bobasa zeby pykal ze mna ;p
--- Koniec cytatu ---
Nie zawsze się udaje, a przynajmniej nie tak szybko :)
Mi jak na razie udało się młodego (za 2 tygodnie skończy roczek) nakłonienić by spokojnie (jakieś 10 minut) ze mną posiedział (akurat na zalogowanie się i zmianę skilla) i pokazywał paluszkiem gdzie mam lecieć statkiem :D
Oczywiście mycha i klawiatura to najlepsza zabawka dla takiego bobasa, w efekcie mam wymienioną klawiaturę i mychę. Poprzednie nie wytrzymały nadmiaru zainteresowania 8)
W każdym razie gratki z góry !
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Dormio w Czerwiec 23, 2008, 12:51:41 ---Mi jak na razie udało się młodego (za 2 tygodnie skończy roczek) nakłonienić by spokojnie (jakieś 10 minut) ze mną posiedział (akurat na zalogowanie się i zmianę skilla) i pokazywał paluszkiem gdzie mam lecieć statkiem :D
Oczywiście mycha i klawiatura to najlepsza zabawka dla takiego bobasa, w efekcie mam wymienioną klawiaturę i mychę. Poprzednie nie wytrzymały nadmiaru zainteresowania 8)
--- Koniec cytatu ---
Hehe, no moj synek ma (wlasnie dzis) 8 miesiecy. I jak dotad zwykle daje mi duzo mniej czasu, wiec jesli juz pograc chce, to dopiero jak zasnie (czyli tylko pozne wieczory) - aczkolwiek raz udalo mi sie z nim posiedziec dluzej przy EVEce - akurat pilnowalem gate'a wiec niewiele robilem poza odsuwaniem klawiatury i myszki poza zasieg raczek, a Eryk po ok. 20 minutach prob "napisania" czegos na klawiaturze w koncu sie zmeczyl i zasnal mi na kolanie, i wtedy akurat jakis statek podlecial - musze przyznac, ze obsluga klienta EVE tylko za pomoca myszki jest calkiem niezle wypracowana, bo udalo mi sie przezyc pomimo, ze poczatkowo wdalem sie w walke :)
StellarSheep:
Wracajac do tematu powoli tam sobie cos skrobie w wolnych chwilach a ostatnio wcale ich duzo nie mam, ale zaznaczam ze to bedzie bardziej spisanie moich doswiadczen i ludzi z ktorymi latalem, niz korporacji jako takich ;)
Tak wiec nie wiem czy to w ogole kontynuowac czy nie? Bo nie wiem czy kogos to bedzie interesowalo :P
Voulture:
Pisz pisz, znajdzie sie miejsce na forum ;]
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: StellarSheep w Czerwiec 25, 2008, 16:15:17 ---Wracajac do tematu powoli tam sobie cos skrobie w wolnych chwilach a ostatnio wcale ich duzo nie mam, ale zaznaczam ze to bedzie bardziej spisanie moich doswiadczen i ludzi z ktorymi latalem, niz korporacji jako takich ;)
Tak wiec nie wiem czy to w ogole kontynuowac czy nie? Bo nie wiem czy kogos to bedzie interesowalo :P
--- Koniec cytatu ---
Bedzie. Pisz :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej