Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

5 lat Centrali

<< < (4/6) > >>

StellarSheep:
Calego community to srednio bedzie. Mowie ja moge napisac od strony QPY czyli najpierw stain, potem powrot do empire, rekrutacja etc etc, rozlam pvp qpy czesc idzie do CA czesc do FA etc etc. Calego community nie jestem w stanie opowiedziec, ale moge opisac jak to wciagalem NHUN do FA, jak czesc ludkow odeszlo i zalozylo RAVE, jak potem powstalo PTF, Fury. To moge zrobic. Moge tez powiedziec medalowi zeby zajrzal tutaj i moze cos wiecej opisal o NHUN.
Jesli chodzi o TWB najlepiej byloby poprosic o to kowala bo ja to nie za duzo o nich wiem oprocz tego ze siedzil w NVA bo w VA nie byli o ile dobrze pamietam a potem PA. Co potem sie dzialo z nimi nie wiem. Medal moze cos o nich napisac ale on tez nie byl od poczatku.
Jezeli to kogos interesuje prosze bardzo moge ktoregos dnia usiasc i to spisac, ale czy to bedzie jutro czy za tydzien albo dwa tego nie powiem bo mam sporo zajec na glowie ostatnio.

Aha i w sumie zastanawialem sie czy nie zrobic zlotu eve jakos w sierpniu bo juz bede po slubie i bede miec czas to zrobic :)

Dormio:

--- Cytat: StellarSheep w Czerwiec 19, 2008, 08:17:39 ---Aha i w sumie zastanawialem sie czy nie zrobic zlotu eve jakos w sierpniu

--- Koniec cytatu ---
Może tu jest odpowiedź na Twoje zastanawianie się:
http://coven.eve-mercs.com/forums.php?m=posts&q=1357

Którego będziesz po ślubie ?

StellarSheep:
19 lipca game over a potem jakas podroz poslubna ;)

Szakal:
no widzisz Owiec do czego to doszlo :D
tera tylko bobas albo 2 i po graniu na PC  :uglystupid2:

StellarSheep:
Tam odrazu po graniu na pc ;p Wkrece bobasa zeby pykal ze mna ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej