Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[HUSAR] news

<< < (11/33) > >>

Aeon Horax:
Fakt, przeoczylem, zwracam honor i Powodzenia  ;)

MightyBaz:
jak zerknalem w killboard to malo nie zlalem sie ze smiechu - rzeznia NooB Mercs. Bylo nas wiecej co prawda, ale dlaczego nie uciekli tego zupelnie nie rozumiem

2008-03-27, Battle Summary for 9UY4-H, 21:50 - 22:11
STRATY

CVA - 0 , NooB Mercs - 68 (wiekszosc male shipy,  w tym pody)

AMARR VICTOR !!

Wolver:
Jak KB CVA jest prywatny, to może daruj sobie przybieganie i opisywanie walk, o których niewiele wiesz. To nie czyni Husarii "fajniejszą".

MightyBaz:
bylo od nas duzo osob i prosze bez takich komentarzy , nie opisuje zadnych walk w ktorych nie bierzemy udzialu.
Zas informacje ktore podaje sa rzetelne. Decyzja o tym ze KB CVA jest wewnetrzny jest decyzja alliancu.

Voulture:
To nie to o to chodzi. Nikt wam juz ego nie zarzuca (to ja chyba pare dni wczesniej wskazalem walke ktora opisywales w ktore nikt z husarii nie bral udzialu) teraz chodzi tylko i wylacznie o opis. Nie mozecie waszego kb pokazac, rozumiem, ale ich kb juz nie mozna? Po co wklejac staty z killboardu cva gdy wiadomo, ze w waszych gangach lata takze paxton i cala reszta provi holding corpow juz nie mowiac o neutralach.

No wiec, nie mam pojecia jak wygladala walka, jakie byly statki po ubo stronach jak to wygladalo taktycznie kto kogo zaatakowal, jaka taktyke obraliscie, czy byly sniper bsy czy nie, ni znam skladu naqet corpow i sojuszy walczacych po jakiekolwiek ze stron i nie moge tego sprawdzic. Slowem, nie wiem nic. Ale gratulacje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej