Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[HUSAR] news

<< < (12/33) > >>

Hieronim:

--- Cytat: Wolverinelike Skunk w Marzec 28, 2008, 09:01:04 ---Jak KB CVA jest prywatny, to może daruj sobie przybieganie i opisywanie walk, o których niewiele wiesz. To nie czyni Husarii "fajniejszą".

--- Koniec cytatu ---
Dziwna opinia i zupełnie bezpodstawna. Nie musi brać udziału w walce, żeby wiedzieć co się działo.

Hieronim:

--- Cytat: Voulture w Marzec 28, 2008, 10:37:26 ---To nie to o to chodzi. Nikt wam juz ego nie zarzuca (to ja chyba pare dni wczesniej wskazalem walke ktora opisywales w ktore nikt z husarii nie bral udzialu) teraz chodzi tylko i wylacznie o opis. Nie mozecie waszego kb pokazac, rozumiem, ale ich kb juz nie mozna? Po co wklejac staty z killboardu cva gdy wiadomo, ze w waszych gangach lata takze paxton i cala reszta provi holding corpow juz nie mowiac o neutralach.

No wiec, nie mam pojecia jak wygladala walka, jakie byly statki po ubo stronach jak to wygladalo taktycznie kto kogo zaatakowal, jaka taktyke obraliscie, czy byly sniper bsy czy nie, ni znam skladu naqet corpow i sojuszy walczacych po jakiekolwiek ze stron i nie moge tego sprawdzic. Slowem, nie wiem nic. Ale gratulacje.

--- Koniec cytatu ---
Jeżeli chcesz wiedzieć takie rzeczy to chyba warto zapytać a nie od razu zarzucać brak rzetelności.

Mikker:
Sorka ale Husaria w polskim community dlugo pracowala na taki "image" jesli chodzi o pvp.Wiec newsy bez kb i rzetelnych faktow nic nie zmienia w tym temacie.

Voulture:
Nie, ja juz nie o samej husarii pisalem, tylko ogolnie. Bo to jest forum KSOD a nie Dzial rekrutacji i chyba mamy prawowymagac odrobiny rzetelnosci i czegos wiecej niz dane i "jestesmy super znowu wygrywamy". Bo rownie dobrze ta walka mogla wygladac tak, ze "zaatakowalo" was 34 noobkow we fregatach co wskoczyli na kampe z duzymi bablami a wasz blob 60 bsow z supportem i obstawa fighterow zmiotl ich w 30 sek bez strat. Dane te same, wynik ten sam, wszystko sie zgadza... a jednak to nie o to tutaj chodzi.

Skoro chcecie byc obiektywni to informujcie nas o kazdej wiekszej walce, te przegrane tez mozna by opisac, wkleic linki, jakies wnioski wyciagnac. Wiele przyjemniej by sie to czytalo. Ot np. skoro macie prywatny killboard to zabronione jest rowniez zrobienie screena z "Battle Summary: z tabelka rozkladu sil i wklejenie?

Ja nic nie narzucam, wskazalem tylko co mi sie nie pdoba w takim prezentowaniu informacji. Wyluzujcie :)

MightyBaz:

--- Cytat: Mikker w Marzec 28, 2008, 11:49:06 ---...newsy bez kb i rzetelnych faktow nic nie zmienia w tym temacie.

--- Koniec cytatu ---

mozesz sobie weryfikowac na wrogich kb...nie sadzisz chyba ze zalezy mi na pisaniu nieprawdy - ciekawe po co.
Nie zmieni to mojego podejscia do zamieszczania ciekawych walk, bez wzgledu na to kto dostawal lomot.
ten text z polish community mnie rozbroil kompletnie masz za to ode mnie+

voult :)  O0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej