Eve Online > Wsparcie techniczne

audio..

<< < (2/7) > >>

Kaira Voux:
Podczepie się do wątku coby nie zaśmiecać forum - mam karte dźwiekową zintegrowaną na płycie jakis realtek i w związku z licznymi problemami z dźwiękiem evy zakupiłem sobie creativa sb i teraz czy jak ją wepnę sobie to wcześniej powinienem wyłączyć ta karte dzwwiekową zintegrowana, odinstalować jej stery i taki programik do konfigu głośników? Czy starczy wpiąć i zainstalować stery do nowej karty?

EverSin:
jeśli masz zamiar używać tylko tej nowej karty to tak, odinstalować i dodatkowo w biosie powinna być gdzieś opcja do wyłączenia tej zintegrowanej.

Ale jak ci się nie chce bawić to jak zainstalujesz nową kartę, w samej eve w opcjach możesz ustawić z której karty ma korzystać :)

ps: ja bym jednak odistalował stare badziewie, wyłączył u dopiero brał się za zabawe z nowym :)

Nerull:

--- Cytat: NeX w Styczeń 09, 2008, 11:46:01 ---  A wracając do tematu, tylko jedna możliwość ze strony EVE. Wyłącz akcelerację sprzętową dzwięku w opcjach gry.

--- Koniec cytatu ---

Tak, to pomagało do czasu wyjścia najnowszego patcha, w którym usunięto możliwość wyłączenia akceleracji dźwiękowej. I teraz pytanie: co teraz zrobić aby dźwięki wróciły? :)

Khobba:
Petycja :)

Kalintos Tyl:
patche byly zbugowane niektore, pelny reinstal kilenta pomoze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej