Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (96/96)

Deaell Portt:
Niezle, czy w moim poscie bylo cos o c0ven. Nie mieszam sie do polityki c0venu bo to nie moj cyrk i nie moje malpy . Odwolalem sie tylko do 3 bardzo dobrze znanych mi ludzi w c0venie, ktorych znam jeszcze z FWR i ISS aliance. Tyle na temat.

Dradiel:

--- Cytat: Dradiel Du'Ord w Luty 29, 2008, 13:50:16 ---Nie bedzie czepiania sie

--- Koniec cytatu ---

Bluszcz daj spokój.
Proszę o zmianę tego wpisu na czerwono, bo moja wypowiedź nie była czepianiem się ani flejmem, tylko żartem z wypowiedzi Venzona nieprzychylnej dla C0venu, kto zdążył to przeczytać zanim zostało zmoderowane to wie.
Bycie moderatorem nie uprawnia do takich stwierdzeń czy wkładania w czyjeś usta jakichś stwierdzeń. Gdybym był osobą postronną, to po takim zmoderowaniu posta faktycznie bym pomyślał, że koleś się czepia, więc proszę o moderowanie postów z głową.

DaBlades:
Ion Core opowiedział się po stronie BoBa - na centrali flame  :grr: :nie:
C0ven opowiedział się po stronie MC - na centrali flame   :uglystupid2: :tickedoff:

ciekawe, że jak BuFu poleciało walczyć do delve to na centrali nie było flejmu. sporo to mówi o polskiej społeczności EVE. Prawda?  :2funny:  ^-^ :ban:

Ronin:
Panowie spokojnie, jedynie troche (to malo powiedziane :P) wasza decyzja, szczegolnie dolaczenia do wojny w takim momencie a takze u boku tego tworu... Zreszta mam nadzieje ze polatacie z waszymi 'ukochanymi' goonsami , ra... i innymi tworami, i zmadrzejecie, a poki co gl&hf.

@Bluszcz uwaga osobista... bynajmniej stosuje sie do zaprzeczania.. a nie jako zamienik przynajmnie... bardzo mnie irytuje uzywanie tych dwoch slow zamienie :P

@DaBlades wlaczanie sie do walki teraz a robienie to w przedzien poczatku inwazji to sa tak jakby 2 rozne sprawy... moze to flame wywolalo? nie przyszlo wam to do glowy? szczegolnie ze nawet wasi wlasnie piloci psiocza na to z kimlataja patrz wasz kb i patrz ten topic.

Xarthias:
Zamykam ten wątek, bo trochę już za wielki się robi to raz, a dwa - za dużo emocji.
Zakładajcie wątki odnośnie konkretnych wydarzeń etc i tam dyskutujcie - będzie łatwiej do flejma wywalać :)
Moderatorzy dostali już pouczenie odnośnie obiektywizmu, ten temat też uważam za zamknięty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej