Eve Online > PVP

[PvP] Ishtar

<< < (5/11) > >>

Ellaine:
Wymyslilem short range nano do lapania innych nano, wychodzac z zalozenia za jak juz oba statki stana w miejscu to ja mam wiekszy DPS, no i jesli oni sa sfitowani na walke na 20km, to ja mam wampirki/neuty a oni nie.
Z zabijaniem BSow nie mam problemu bo mam za soba w gangu BSy, cepy, BC. Za to wrogie nanostatki nam bardzo doskwieraja i nie jestesmy w stanie ich ubic.

Ale w sumie bede pierwszy raz wsiadal w Ishtarka wiec na dobry poczatek poslucham sie starszych i sfituje na 22km :)

Maxima:
A nie dawno rehad latal nano ishtarem z webami no , patrzcie jak sie swiat zmienia lol

Voulture:
Web i med neutralizery na Ishtarze to imho super pomysl. Tyle, z te 14km (ts/db) to absulutne minimum + overheat. No i przydalby sie tez wtedy faction neut. Ale ja tu sobie tylko teoretyzuje ;p

Nitefish:
Widziałem, że Azbuga zapodał ciekawy ficik na ishtara. Czy macie jakieś inne propozycje iftowania tego shipa? Szczególnie interesują mnie fity gdzie nie ma galente działek :P. Przeznaczenie do solo lub małych gangów.

SokoleOko:

--- Cytat: Nitefish w Lipiec 15, 2011, 11:10:55 ---Szczególnie interesują mnie fity gdzie nie ma galente działek :P. Przeznaczenie do solo lub małych gangów.

--- Koniec cytatu ---

:cough: Gila :cough:

Króliki swego czasu latały takimi, ale jakoś nie widzę żadnej we wtopach Valusia czy Knypka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej