Eve Online > PVP
[PvP] Ishtar
Voulture:
Jest tyle fajnych modulkow na med sloty ktore mozna tamwsadzic.
Drugi web, tracking disruptor, damp, sensor booster...
Ellaine:
[Ishtar, nano ishtar]
Overdrive Injector System II
Nanofiber Internal Structure II
Power Diagnostic System II
10MN MicroWarpdrive II
Large Shield Extender II
Large Shield Extender II
Warp Disruptor II
Stasis Webifier II
Medium Unstable Power Fluctuator I
Medium Diminishing Power System Drain I
Small 'Arup' I Remote Bulwark Reconstruction
Drone Link Augmentor I
Ancillary Current Router I
Polycarbon Engine Housing II
----
taki mi wyszedł. Dobry? Co poprawiać?
Mac Dercad:
Ja bym wyrzucił PDS'a i riga do PG - zawsze można zmniejszyć neuty, a prędkość najważniejsza. Zresztą to speed tank, lepiej nie podlatywać na 10 km. Ale ja jestem noobem z zerową ilością killi;)
MKoll:
--- Cytat: Albi w Marzec 13, 2008, 02:58:23 ---[Ishtar, nano ishtar]
Power Diagnostic System II
10MN MicroWarpdrive II
Large Shield Extender II
Large Shield Extender II
Warp Disruptor II
Stasis Webifier II
Medium Unstable Power Fluctuator I
Small 'Arup' I Remote Bulwark Reconstruction
Drone Link Augmentor I
Ancillary Current Router I
Polycarbon Engine Housing II
----
taki mi wyszedł. Dobry? Co poprawiać?
--- Koniec cytatu ---
Short range nano? Not rly.. chyba, że na plankton tylko chcesz polować.. Te dwa LSE nie dadzą raczej za wiele, a i capa bez używania NOSów nie ma za bardzo jak odzyskać. Nie wiem, jakoś dziwnie mi ten setup wygląda..
Rehad:
Eh , zaczynam sie zastanawiac ile z osob postujacych tutaj lata tymi Ishtarami ? ):
Ja obecnie uzywam do malych roamow nastepujacy fit :
High:
3x 150 raile t2 na iridium navy ammo , 1 x t2 neutralizer medium , drone link ( cloak jest ... hmm fuj ?)
Med :
2x LSE t2 , MWD 10 t2 , Distruptor t2 ( 24 km ) , med electrochemical cap bosterek z 800
Low :
2x Nanofiber t2, 2x Overdrive t2 , 1x Inertia t2
Rigi :
2x polycarbonki - drogo ale jak masz wkladac badziewie to lepiej kupic Vexora i potrenowac
Teraz pare slow dlaczego taki fit bo o to chyba kolega pytal .
- wole byc bardziej zwrotny niz szybszy bo jak dojdzie co do czego to i tak mnie cep dogoni i tak . Wole szybciej sie zebrac w warp niz wiac przez 10 km i potem i tak zostane zlapany przez cepa lub hugina /rapiera. JAk narazie dziala i na paru kampach zadna predkosc mnie by nieuratowala :) . Speed jest wystarczajacy zeby dobic do gate jesli po przeskoku zobaczysz ze maja pare cepow + bostuja remote sensor bosterami ( wtedy TYLKO dobijac do gate i modlic sie o jump ).
- medy - na ishtarku potrzeba bufora i ten zapewniaja ci LSE t2 , jak sie rozpedzisz i wejdziesz na orbite to ratujacy Raven na cruzach moze cie trafiac po 14 - 18 dmg :) ( skile na t2 i jakies pasywne na shielda tez ) . Zeby zapintalac na MWD trzeba capa takze wielu racacych graczy ( tych obytych z gra ) ma na pokladzie neutralizery , wiec cap bosterek is a must ( w mojej opinii - pare razy bez tego byla by gleba ) Punkcik wiadomo po co :) ( orbite na 18 km i wynosi cie na jakies 20 - 21 km )
- high - raile na iridium navy - zeby dodac dpsa :) i odganiac cepy lub dronki , neutralizer sie przydaje i to baaaardzo . Na nieostrozne cepy , strzal w buzie w cepa z neuta i ziuuu w warp ( nieczekaj na dronki )
Jak wspomnialem taki fit sie sprawdza i to nawet nawet . Ma swoje minusy i to powazne :
Minusy :
- jestes zalezny od swoich dronek
- niemasz weba - odpada lapanie na gate
- jestes papierowy
Czego w nim nierobic ? :
- NIGDY niewalcz pod stacja
- niewalcz kolo gate jesli masz 2-3 osoby z tego samego ally , corpa w systemie a na gate stoi 1 np ( pozostali moga siedziec w rapierach lub huginach w cloaku )
- Hugin , Rapier to twoi naturalni wrogowie
- uwazac przy atakowaniu innych drone carierow - Dominix ( neuty + dronki )
Mam nadzieje ze cos pomoglem.
Fly safe
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej