jeśli nadal szukasz korporacji to zapraszam do nas.
Bloody Amarr's - jesteśmy w Faction Warfare po stronie amarskiej milicji. Czyli odpada latanie po hi sec matarskim i galente. Korporacja ma nieco ponad miesiąc. połowa to starzy piraci, połowa zupełna młodzież. Korporacja jest aktywna codziennie wieczorem. Zawsze po 21 czasu pl i czasem nieco wcześniej. Nasz kanał public to Bloody Amarr's. Wejdź tam jeśli jesteś zainteresowany i jak tylko złożysz podanie ktoś cię dołączy.
Tax 0%, dużo pvp ale bez spinania się. Prośba tylko o 2 rzeczy - wyskilowanie bombera bo to podstawowy statek jakim będziemy latać pvp oraz misje, oraz później repujących dronek t2. Oferujemy naprawdę duże zarobki na misjach dla milicji oraz pomoc starszych graczy. Od września dla pilota który będzie miał najwięcej killi omen navy z fitem w nagrodę 
Sorka że troluje:
- ten kolo nie umie czytać polskiego ze zrozumieniem albo coś ... tam... następnym razem pogrubie
Kontakt in game only: wykszyknik. - pozatym gdyby zwrócił uwage na moje standy w grze wiedziałby że nie jestem zainteresowany policją amarską, (lol ja w policji, no rozumiem że niektórzy mówią mi ty "psie" ale nie mają tego na myśli tak dosłownie... no hyba mam nadzieje),
- powodzenia temu korpowi w dalszej rekrutacji,
Edit: tam w temacie odnośnie fitu jest uwzględnione również dla jaj