Eve Online > CR - Archiwum

Szukasz korporacji? Wpisz się do tego tematu!

<< < (36/37) > >>

amra:
OK, szukam MILEGO, SPOKOJNEGO kerbirskiego korpa z dostepem do milego spokojnego 0.0.
Ze swej storny moge zoferowac ze bede kerbirzyl, moge potruc lub powymadrzac sie na TS-sie.
Nie interesuja mnie strony, konflikty itd. Jak jest taki to chenie wstapie.

trigen:
Witam, mam 34m SP szukam polskiego dużego corpa (najlepiej w polskim sojuszu) mieszkającego w spokojnym 0.0  PVP z miła atmosfera i TeamSpeakem, zależy mi na tym abym nie musiał latać do empire robić misje by zarobić na statki, a by można było zarabiać ISKi na paskach i anomaliach i żeby starczyło na plexa i 2 vagasy przynajmniej ;)

Zaoferować mogę ze będę kerbirzyl na paskach, i anomaliach :) a na roamy/CTA stawiał banki, lub orał posy dredem itp, oczywiście w czasie trwania cta/roamu zostawiam kerbirke i wsiadam w dykte lub inny statek który zarządzi FC

refundacja straconych Interdictoruw mile widziana.
Kontakt ingame  XenVirus (najlepiej evemail)

Dux:
Nie to żebym się czepiał, ale czy przypadkiem takie pojęcia jak "spokojne 0.0" i "pvp" trochę się jednak nie gryzą? :P
Jakie więc ma być to 0.0? ;)

Goomich:
Takie jak w Eso, gdzie jest cisza i spokój (nie licząc okresowych wizyt niezaostrzonych członków korporacji BUFU i PBN) i gdzie można bezstresowo popefałpować z TCU i IHUBami w Period Basis.

sc0rp:

--- Cytat: trigen w Luty 07, 2011, 14:47:53 ---Witam, mam 34m SP szukam polskiego dużego corpa (najlepiej w polskim sojuszu)
--- Koniec cytatu ---
To moze CBC http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=8255.0  - polski duzy korp, ale w eng sojuszu.

--- Cytuj --- mieszkającego w spokojnym 0.0
--- Koniec cytatu ---
polnoc jest generalnie spokojna, czasem cos przelatuje przez nasze okolice. ale jak umiesz zyc w 0.0 to sobie poradzisz bez problemu, a jak nie wiesz jak nie dac sie zlapac to mamy ladnie na forum opisane jak sobie radzic w 0.0.

--- Cytuj ---  PVP z miła atmosfera i TeamSpeakem,
--- Koniec cytatu ---
atmosfera w korpie jest super, tylko ally nam zrzedzi ale dajemy rade - tylko dyrkowie "obrywaja" za nasze wybryki, ale nie eskaluja tego dalej wiec jest git :D

--- Cytuj --- zależy mi na tym abym nie musiał latać do empire robić misje by zarobić na statki, a by można było zarabiać ISKi na paskach i anomaliach i żeby starczyło na plexa i 2 vagasy przynajmniej ;)
--- Koniec cytatu ---
wystarczy, wprawiony carebear to taka sume wyciagnie jednego dnia zakladajac ze nie bedzie mial farta do plexow i frakcyjnych spawnow.

--- Cytuj ---Zaoferować mogę ze będę kerbirzyl na paskach, i anomaliach :) a na roamy/CTA stawiał banki, lub orał posy dredem itp, oczywiście w czasie trwania cta/roamu zostawiam kerbirke i wsiadam w dykte lub inny statek który zarządzi FC

--- Koniec cytatu ---
nasi korpowi FC sie dopiero szkola, ale jaj im nie brakuje wiec nie bedziesz sie nudzil na flotach aczkolwiek czasem wracamy podami.

--- Cytuj ---refundacja straconych Interdictoruw mile widziana.

--- Koniec cytatu ---

afaik mamy korpowe dykty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej