Eve Online > CR - Archiwum

Szukasz korporacji? Wpisz się do tego tematu!

<< < (35/37) > >>

Nitefish:
To wybierz może jakiegoś korpa z Covenu, dzięki temu ze są w sojuszu mają dużo memberów online no i wszyscy mówią po polsku. Ostatnio chyba nawet mało latają na perma cta więc zapewne roamują, a to jest to co tygrysy lubią najbardziej.

Tam masz cały przekrój korpów od szkoleniowych po pvp.

KusKus:

--- Cytat: Neb w Styczeń 14, 2011, 08:30:28 ---Nie interesuje mnie dolaczenie do BUFU

--- Koniec cytatu ---

Nasza reputacja nas wyprzedza... niedlugo jak nikt do nas nie przyjdzie bedziemy elytarni :F

Kira Korpii:
Szukam fajnej korporacji ktora zapewni mi stale zrodlo kasy - bezpieczne anomalki, badz skalki do kopania. Zeby nie bylo wymagane latanie na cta i generalnie dobrowolne pvp bez naciskow. Oczekiwalbym tez spokojnej i dojrzalej atmosfery.
Moze byc w dowolnym sojuszu, odpadaja raczej wormhole bo boje sie przebywac w systemach unknown.

Colonel:

--- Cytat: Kira Korpii w Styczeń 17, 2011, 19:03:25 ---Szukam fajnej korporacji ktora zapewni mi stale zrodlo kasy - bezpieczne anomalki, badz skalki do kopania. Zeby nie bylo wymagane latanie na cta i generalnie dobrowolne pvp bez naciskow. Oczekiwalbym tez spokojnej i dojrzalej atmosfery.
Moze byc w dowolnym sojuszu, odpadaja raczej wormhole bo boje sie przebywac w systemach unknown.

--- Koniec cytatu ---

słaby trolik :D

Merovingin:
Mozna to nazwac trollem. Mozna "creating content"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej