Eve Online > CR - Archiwum
Szukasz korporacji? Wpisz się do tego tematu!
bosik111:
Szukam aktywnej koproracji nastawionej na misje/troche pvp/ew mining. Na razie mam 250k sp.
MGGG:
www.unseen.pl <----------- ;)
Hastrabull:
chyba mogę spróbować ponownie grać od przyszłego tygodnia. A to oznacza, że przydałaby mi się jakaś miejscówka, żeby przypomnieć sobie jak grać (nie grałem od baaaaaaaaardzo dawna). Ktoś szuka ludzi?
Co mnie interesuje? Ja nie potrafię działać w empire. Próbuję, ale nie potrafię. Więc 0.0 tylko. Jakieś small gangi (latam(łem) praktycznie tylko zelotem). jak coś się większego trafi, siakaś bitka, to mogę się ustawić na long, no problem. poza tym moge wsiasc w megasa, apoca, albo dreada/carriera. podsumowujac prawie 60m sp wiekszosc w pvp.
Czas na latanie mam w poniedzialki i wtorki. poza tym ciezko.
Calix:
Czy jest jakaś Polska korporacja bawiąca się w Faction Warfare po stronie Minmatarów? Pytam z ciekawości bo szykuje się moje odejście z obecnej korporacji, a chciałbym ruszyć na jakiś czas w tym kierunku.
Starakopara:
--- Cytat: Calix w Listopad 16, 2010, 08:54:09 ---Czy jest jakaś Polska korporacja bawiąca się w Faction Warfare po stronie Minmatarów? Pytam z ciekawości bo szykuje się moje odejście z obecnej korporacji, a chciałbym ruszyć na jakiś czas w tym kierunku.
--- Koniec cytatu ---
Czarna Kompania, z tego co pamiętam ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej