Eve Online > CR - Archiwum
Szukasz korporacji? Wpisz się do tego tematu!
Hellelvis:
Szczerze? Niezbyt chce isc do UA. Jako człowiek studiujący i pracujący jednocześnie źle reaguje na "wykłady" "egzaminy" etc w grach ;p
Kara Mon:
W zasadzie zadna sensowna korporacja nie wezmie czlowiek aktory nie ma elementarnej wiedzy na temt mechaniki gry, przewaznie nie maja tam czasu i checi tlumaczyc wszystkiego od podstaw. Korporacja ktora juz tkaiego clzowieka wezmie to wlasnie jakas akademia (nie tylko UA istnieje w tej grze ale UA jest chyba jedyna polskojezyczna) albo korporacja w ktorej sie i tka nic nie nauczysz bo ludzie niby sa ale kazdy cos gdzie bog wie co robi i ma w nosie cala reszte.
Nurah:
Witam
Poszukuje jakiegos ciekawego zgranego corpa w ktorym ciagle cos sie dzieje a ludziska maja pazura. Moje zainteresowania w tym momencie lacza sie glownie z pvp choc nie bede klamal sam nie mam zbyt duzego doswiadczenia w tym temacie i chcialbym to szybko nadrobic.( oczywiscie jakis farm od czasu do czasu nie jest zly) Jesli chodzi o postac to 20kk sp i moj ulubiony hac zealot. Dysponuje dobra wiedza na temat mechaniki eve(jak sadze), to czego mi trzeba to paru znajomkow z corpa z ktorymi moglbym stopic pare statkow. Pozdro dla wszystkich i udanych lowow :)
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: Hellelvis w Październik 16, 2010, 15:39:50 ---Szczerze? Niezbyt chce isc do UA. Jako człowiek studiujący i pracujący jednocześnie źle reaguje na "wykłady" "egzaminy" etc w grach ;p
--- Koniec cytatu ---
Szczerze UA to naprawdę bardzo dobry wybór dla kogoś zaczynającego przygodę w eve. A studia nie są żadną wymówką ;D
Azbuga:
Nurah - wskakuj in-game na kanał "bloody amarr's" codziennie jest bojowa flota a farmienie w miarę mało upierdliwe. jeśli interesuje cię pvp w gangach tak do 10 osób to zapraszam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej