Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (19/117) > >>

Xarthias:

--- Cytat: Aeon Horax w Luty 16, 2009, 17:25:52 ---a soul juz powoli zaczynal podawac raporty a nie jakies gowno propagandowe... a tu zonk :(

--- Koniec cytatu ---
Zrobił o co poprosiliśmy i punkty zostały wycofane, więc bez lamentów lamko jedna :P

--- Cytat: Voulture w Luty 16, 2009, 18:15:13 ---Btw czy global modzi powinni byc w stanie dodawac i cofac ostrzezenia?

--- Koniec cytatu ---

Tak. Czytaj Dział Techniczny.

myst1q:
brak korpa, nicka ingame i sojuszu zgodnie z punktem 2 regulaminu.

ja dostalem takie cos, gdyz nieposiadalem tych danych w info, a mialem je z sigu. chyba nieco niesprawiedliwe, co?

tak na marginesie... pod avami kilku osob, tam gdzie sa ikonki pm, itp. mam zielony 'ptaszek' i napisane na zielono 'obserwowany'. ki diabel?

pticu:
we will watch you :D

Goomich:

--- Cytat: Hastrabulldate=1234822724 ---w tym celu nalezy wejsc do profil->modyfikuj profil->Forum profile a nastepnie tam w polu 'mam swoj obrazek'

--- Koniec cytatu ---

Nie ma takiego pola. Jest za to "Wyślę własny obrazek:", który pozawala wysłać obrazek, ale z dysku twardego, a nie z sieci.

Xarthias:

--- Cytat: Mona X w Luty 20, 2009, 12:55:11 ---Nie ma takiego pola. Jest za to "Wyślę własny obrazek:", który pozawala wysłać obrazek, ale z dysku twardego, a nie z sieci.

--- Koniec cytatu ---
Sprawdź dobrze :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej