Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
Xarthias:
--- Cytat: Aeon Horax w Luty 16, 2009, 17:25:52 ---a soul juz powoli zaczynal podawac raporty a nie jakies gowno propagandowe... a tu zonk :(
--- Koniec cytatu ---
Zrobił o co poprosiliśmy i punkty zostały wycofane, więc bez lamentów lamko jedna :P
--- Cytat: Voulture w Luty 16, 2009, 18:15:13 ---Btw czy global modzi powinni byc w stanie dodawac i cofac ostrzezenia?
--- Koniec cytatu ---
Tak. Czytaj Dział Techniczny.
myst1q:
brak korpa, nicka ingame i sojuszu zgodnie z punktem 2 regulaminu.
ja dostalem takie cos, gdyz nieposiadalem tych danych w info, a mialem je z sigu. chyba nieco niesprawiedliwe, co?
tak na marginesie... pod avami kilku osob, tam gdzie sa ikonki pm, itp. mam zielony 'ptaszek' i napisane na zielono 'obserwowany'. ki diabel?
pticu:
we will watch you :D
Goomich:
--- Cytat: Hastrabulldate=1234822724 ---w tym celu nalezy wejsc do profil->modyfikuj profil->Forum profile a nastepnie tam w polu 'mam swoj obrazek'
--- Koniec cytatu ---
Nie ma takiego pola. Jest za to "Wyślę własny obrazek:", który pozawala wysłać obrazek, ale z dysku twardego, a nie z sieci.
Xarthias:
--- Cytat: Mona X w Luty 20, 2009, 12:55:11 ---Nie ma takiego pola. Jest za to "Wyślę własny obrazek:", który pozawala wysłać obrazek, ale z dysku twardego, a nie z sieci.
--- Koniec cytatu ---
Sprawdź dobrze :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej