Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (115/117) > >>

Xarthias:
Wytłuściłem najważniejsze :P
A jeśli chodzi o dostęp, to nie dla czytających, a dla piszących. Gdyby ogłoszenia korpów miały być na portalu (czy tam wordpressie), to albo trzeba by różnym dziwnym ludziom dawać możliwość umieszczania tam treści, albo też ustanowić osobę, która by to robiła. Ten drugi wariant kiedyś był i się nie sprawdził generalnie :P

Doom:
Opcją trzecią było by napisanie / dostosawnie programistyczne jakiejś wtyczki do WP która by działała na określonych zasadach, ale dyżurny programistra centrali czyli Hastra jest delikatnie mówiąc sceptycznie nastawiony do poświęcania czasu na takie rzeczy w świetle uznania jakim cieszyły sie do tej pory jego wysiłki...

ManganMan:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 02, 2012, 10:15:02 ---Opcją trzecią było by napisanie / dostosawnie programistyczne jakiejś wtyczki do WP która by działała na określonych zasadach, ale dyżurny programistra centrali czyli Hastra jest delikatnie mówiąc sceptycznie nastawiony do poświęcania czasu na takie rzeczy w świetle uznania jakim cieszyły sie do tej pory jego wysiłki...

--- Koniec cytatu ---

A nie można "wmontować" takiego mini-forum? Działałoby jak obecnie CR, tyle że wszystko jest na wierzchu.
http://cartpauj.icomnow.com/projects/mingle-forum-plugin/
To rzecz jasna jest tylko propozycja.

Ranshe:

--- Cytat: ManganMan w Kwiecień 02, 2012, 11:25:31 ---A nie można "wmontować" takiego mini-forum? Działałoby jak obecnie CR, tyle że wszystko jest na wierzchu.
http://cartpauj.icomnow.com/projects/mingle-forum-plugin/
To rzecz jasna jest tylko propozycja.

--- Koniec cytatu ---

Ale po cholerę nam drugie forum na centrali, jedno już mamy? Przeczytaj dokładnie opis.

Ja bym w ogóle tego wordpressa puścił z dymem i ustawił forum jako głowną, skoro tam i tak nic nie ma i mało kto zagląda, ale może ktoś jest do niego bardzo przywiązany albo co, nie bierzcie moich słów za pewnik i w ogóle hgw co, bo znowu przyleci taki jeden i będzie marudził, że ooo taki śliczny wordpress, a trolle z bwc kazały popsuć. ;)

Jonas:

--- Cytat: Ranshe w Kwiecień 02, 2012, 13:23:38 ---Ja bym w ogóle tego wordpressa puścił z dymem i ustawił forum jako głowną, skoro tam i tak nic nie ma i mało kto zagląda, ale może ktoś jest do niego bardzo przywiązany albo co, nie bierzcie moich słów za pewnik i w ogóle hgw co, bo znowu przyleci taki jeden i będzie marudził, że ooo taki śliczny wordpress, a trolle z bwc kazały popsuć. ;)

--- Koniec cytatu ---
Sign. ;)

Też mnie wkurza, że muszę się przez WP przeklikać najpierw, żeby wejść na forum. Ładnie wygląda, ale że żadnej funkcjonalności nie ma to po co nam to (tak wiem, nie ma funkcjonalności, bo my jej nie zrobiliśmy, ale skoro nie zrobiliśmy to znaczy, że nam jej nie potrzeba).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej