Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
Rico_AMPL:
Witam - nie wiem gdzie zamieścić moje zapytanie bo skargą nazwać tego nie mogę - a mianowicie chciałem się zapytać kiedy będzie działał na stronie centrali odnośnik do poradników, bo chciałem poczytać trochę o górnictwie i wiem że tn poradnik był całkiem ciekawy a po zmianie wyglądu strony link ten prowadzi do pustej podstrony.
Oxylan:
--- Cytat: Arkadiusz M w Luty 08, 2009, 22:49:01 ---Witam - nie wiem gdzie zamieścić moje zapytanie bo skargą nazwać tego nie mogę - a mianowicie chciałem się zapytać kiedy będzie działał na stronie centrali odnośnik do poradników, bo chciałem poczytać trochę o górnictwie i wiem że tn poradnik był całkiem ciekawy a po zmianie wyglądu strony link ten prowadzi do pustej podstrony.
--- Koniec cytatu ---
Popieram przydalby sie odnosnik czy tez button jak kto woli do poradnikow dla newbi i nie tylko najlepiej w okne menu.
myst1q:
i jeszcze link do mapki politycznej.
dodatkowo mozna by zlinkowac rozne przydatne strony- mapki dotlana, evefiles, eve info, eve agents, etc.
Colonel:
o problemie juz wczesniej pisalem ale gdzies sie przesunol ten post i kropka
loguje sie na stronie glownej
potem wybieram z menu po prawej dane postaci, zeby dodac API
dostaje informacje ze to nie dostepne, ze musze sie zalogowac (a jestem zalogowany)
wiec postepuje zgodnie z zaleceniami
ponowne logowanie wywala mnie na strone glowna "forum" nie portalu, skad nie ma juz powrotu do strony glownej portalu
zeby to zrobic musze odpalac strone ponownie ze swoich zakladek
i nadal dodawania API nie chodzi, bledne kolo
poprawcie co sie da, prosze "administranci"
edit
------------
ok, guzik z forum do portalu juz jest,
ale calosc nadal nie trzyma sie kupy
Hastrabull:
colonel, odpowiadalem ci juz w innym watku. skasuj cookiesy i sprobuj jeszcze raz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej