Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
Kara Mon:
Opera here
U mnie az tak zle nie jest, ale fakt wejscie na forum i "zobacz posty od ostantiej wizyty" wymagaja czasem odswiezania strony 2 albo 3 razy dopiero zaczyna dzialac , pozniej jest ok.
Wedlug mnie problemy sa glownie w przedziale 12-18 , w godiznach wieczornych raczej dobrze mi dziala, w porannych takze
Loc0:
No jak juz wszyscy to ja tez. U mnie zalezy jak kiedy - nie mam problemow z otwarciem portalu czy forum, otwieram plynnie wszystkie nieprzeczytane watki i jedynie czasem dostaje zwiechy przy probie odpowiedzi. Jednym slowem nie ma tragedii.
Uzywam Opery.
Voulture:
Opera, zero problemow, zero lagow.
CMHQ_Widget:
Dzisiaj zauważyłem jedną rzecz, problemy są przez brak aktywności "status.icq.com". Na stronie jest element odnoszący się do tego i blokujący ładowanie się strony.
Xarthias:
--- Cytat: CMHQ_Widget w Marzec 24, 2010, 21:45:25 ---Dzisiaj zauważyłem jedną rzecz, problemy są przez brak aktywności "status.icq.com". Na stronie jest element odnoszący się do tego i blokujący ładowanie się strony.
--- Koniec cytatu ---
Nie przypuszczam, żeby to było to, ale od wszystkiego wyłączyłem wyświetlanie statusów icq. Ponieważ u mnie w pracy net ma czkawkę i sam nie jestem w stanie stwierdzić, czy to pomogło, dajcie znać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej