Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (42/117) > >>

SokoleOko:
Raz chodzi dobrze, raz zamula niemiłosiernie. Zdarza się, że mój post już jest na forum, a ja wciąż widzę wczytywanie.

Doom:
Dołączę i ja do nie zadowolonych. Normalnie powiedziałbym że serwer ma nałożone jakieś chore limity transferów dziennych, ale w tym wypadku do krzywej funkcjonowania potrzebny byłby mi wariograf raz jest cacy raz muli tak że odruchowo odłączam kabel brata od rutera podejrzewając że znowu zasyfił łącze jakimś streamem

Hastrabull:
ja tez zauwazylem problemy. wyslalem juz zapytanie do providera.

Raiha:

--- Cytat: Doom w Marzec 17, 2010, 12:58:03 ---Dołączę i ja do nie zadowolonych. Normalnie powiedziałbym że serwer ma nałożone jakieś chore limity transferów dziennych, ale w tym wypadku do krzywej funkcjonowania potrzebny byłby mi wariograf raz jest cacy raz muli tak że odruchowo odłączam kabel brata od rutera podejrzewając że znowu zasyfił łącze jakimś streamem

--- Koniec cytatu ---

Raczej bym obstawiał obciążenie bazy sql, lub coś pokręcone po ip/dns w serwerowni. Choć jak się popatrzy na tracert to trochę dużo routerów mija i z tego tez mogą być problemy.

Sheratos:
Raczej nie wina providera bo zawsze moge bez problemu otworzyc strone głowna i wejsc na forum. Problem u mnie sie zaczyna gdy po chwili przegladania forum poprostu wszystko staje. To samo z nowymi postami itd.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej