Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
YaAaR.is:
Przy wejściu na forum muszę się każdorazowo zalogować pomimo tego, że zaznaczam "Bądź zawsze zalogowany". Niedogodność pojawiła się po wysypaniu się strony kilka dni temu.
Xarthias:
--- Cytat: YaAaR.is w Styczeń 21, 2010, 18:14:26 ---Przy wejściu na forum muszę się każdorazowo zalogować pomimo tego, że zaznaczam "Bądź zawsze zalogowany". Niedogodność pojawiła się po wysypaniu się strony kilka dni temu.
--- Koniec cytatu ---
Mogę tylko poradzić wyczyszczenie kaszy i ciasteczek i logowanie się z adresu http://www.eve-centrala.com.pl
U mnie zadziałało...
--- Cytat: Egnos w Styczeń 21, 2010, 16:18:08 ---Problem pojawil sie nagle, wczesniej ta opcja dzialala
--- Koniec cytatu ---
Prawdopodobnie w momencie przepięcia domeny. Powoli przegrzebujemy się przez skrypty i inne takie...
Hastrabull:
bledne linki na portalu naprawione.
przekierowanie domen nie jest jeszcze poprawnie ustawione. jutro postaram sie to naprawic.
Morbius:
--- Cytat: YaAaR.is w Styczeń 21, 2010, 18:14:26 ---Przy wejściu na forum muszę się każdorazowo zalogować pomimo tego, że zaznaczam "Bądź zawsze zalogowany". Niedogodność pojawiła się po wysypaniu się strony kilka dni temu.
--- Koniec cytatu ---
u mnie to samo pod FF, wyczyszczenie z listy haseł itp nic nie pomogło za każdym razem muszę sie logować manualnie
już nieważne zauważyłem zę ff usilnie wchodził mi przez .pl a nie com.pl :uglystupid2:
Goomich:
No to tak:
Siedziałem sobie na Blackday, ale pasek boczny na w profilu jest nieczytelny: białe tło, jasnoszare linki.
BlackRain nie ma w tym takim na górze, że dostałem priva.
Na razie siedzą na Astronomy.
Fakeedit: ooo, a Headline w miarę przypomina to na czym pracuję. :) Ale też nie informuje o privach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej