Eve Online > Dyskusje ogólne
Ceny komponentów T2 po trinity
LosBekoczoS:
--- Cytat: Dormio w Listopad 20, 2007, 08:20:46 ---
Spoko... jak tylko Jump Frachty zaczną się pojawiać w większej ilości (BTW mają mieć podniesioną wydajność inwencji BARDZO znacząco - podobno co druga/trzecia próba ma być udana) to znerfione zostaną i dready i Rorqual.
--- Koniec cytatu ---
Dormio gdzie wyczytałes ze bedzie BARDZO znaczaco ?? bo ja narazie znalazlem jedynie ze bedzie " Łatwiej" ( trudno orzec o ile ) robic male statki t2. Nigdzie wiecej nie widzialem zeby pisali ze dotyczy to calej invencji.
Dormio:
--- Cytat: LosBekoczoS w Listopad 20, 2007, 08:59:27 ---
--- Cytat: Dormio w Listopad 20, 2007, 08:20:46 ---Spoko... jak tylko Jump Frachty zaczną się pojawiać w większej ilości (BTW mają mieć podniesioną wydajność inwencji BARDZO znacząco - podobno co druga/trzecia próba ma być udana) to znerfione zostaną i dready i Rorqual.
--- Koniec cytatu ---
Dormio gdzie wyczytałes ze bedzie BARDZO znaczaco ?? bo ja narazie znalazlem jedynie ze bedzie " Łatwiej" ( trudno orzec o ile ) robic male statki t2. Nigdzie wiecej nie widzialem zeby pisali ze dotyczy to calej invencji.
--- Koniec cytatu ---
Rzuć okiem na EVE Tribune.
Dodatkowo devsi napisali (nie mogę teraz znaleźć tego na forum), że dla Frachtowców inwencja będzie jeszcze bardziej poprawiona by było łatwiej inwentować i by szybko pojawiły się w sprzedaży JF.
Sotharr:
--- Cytat: Dormio w Listopad 20, 2007, 09:31:09 ---Rzuć okiem na EVE Tribune.
Dodatkowo devsi napisali (nie mogę teraz znaleźć tego na forum), że dla Frachtowców inwencja będzie jeszcze bardziej poprawiona by było łatwiej inwentować i by szybko pojawiły się w sprzedaży JF.
--- Koniec cytatu ---
Wieść gminna niesie, że ze względu na cenę BPC i frachtowca oraz liczbę datacorów szansa inwencji może wynosić nawet 100%.
Ellaine:
Uo.
Warto zauwazyc, ze te zmiany w decryptorach poprawią przeciętne ME invencji a więc zmniejszą konsumpcję materiałów dość poważnie - czyli CCP kontruje trochę spodziewany wzrost popytu na T2 komponenty.
Goomich:
Mam nadzieję, że nie będzie 100, bo wtedy ludzie beda używac decryptorów +9
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej