Eve Online > Dyskusje ogólne

The Council of Stellar Management

<< < (22/30) > >>

Ellaine:
Myśle o sobie, nie o swoim awatarku :)

Xarthias:

--- Cytat: Partridge CLERICS w Kwiecień 22, 2008, 00:58:40 ---Zdecydowanie wolalbym tam zobaczyc Xartiasa niz Ciebie :P Lepiej poswiec wiecej czasu rodzinie niz EVE :P

--- Koniec cytatu ---
Heh, a skąd wiesz jaki ja bym miał program? :P
Podejrzewam, że tej radykalnej mniejszości zamieszkującej 0.0 by się spodobał, ale tym sposobem nie miałbym realnej szansy wejść do CSM.
Także spójrz na te programy jak na naszą politykę - naobiecywać i przypodobać się jak największej liczbie ludzi, byle tylko wybrali... A potem to i tak ch... robimy co się podoba :)
Niech więc Albi głosi programy jakie mu się żywnie podobają - byle sie dostał do rady. A potem to my już przypilnujemy żeby zadbał o co trzeba  :knuppel2: ;)

future:
Coś tutaj cicho, a z tego co wiem to chyba dzisiaj zaczyna się głosowanie, więc koledzy i koleżanki - GŁOSOWAĆ!!!

Ellaine:
No tak, cały długi weekend szukałem czasu żeby napisać więcej programu, ale jak już znalazłem chwilę o 22 w niedziele to był gang :/

Kupie sobie może wiaderko redbulli i napiszę coś dziś w nocy :)

Dormio:

--- Cytat: Future w Maj 05, 2008, 16:43:04 ---Coś tutaj cicho, a z tego co wiem to chyba dzisiaj zaczyna się głosowanie, więc koledzy i koleżanki - GŁOSOWAĆ!!!

--- Koniec cytatu ---
No... a wiesz gdzie i jak głosować ? Wczoraj nic nie znalazłem, a dzisiaj nie bardzo miałem czas szukać...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej