Eve Online > Wsparcie techniczne
Problem z częstym rozłączaniem
Boberio:
Ehh to jest gorsze niż chińska tortura wodna. Bez tunelu nic sie nie da zrobić. :'(
Phonotw:
jak mnie dzisiaj młot wqrwił wysłałem mu mailem winmtr/pingplotera z 2 połączeń, dałem link do tego forum a ten "sieć szkieletowa UPC POLSKA działa poprawnie" :grr: :grr: :grr: :grr: :grr: :grr: :grr: :grr: :grr: :grr: :grr: tylko ten !@##$% jakoś nie spojrzy zę problem jest na sieci szkieletowej UPC ale już nie w PL a ci idioci nawet przkierować połączenia na inne serwery nie chcą.
Xarthias:
Mam prośbę - niech osoby z UPC potestuja dzisiaj połączenie.
Ja od wczoraj gram bez dc, ale nie chcę się jeszcze łudzić :P
Ponadto pakiety do tq idą teraz inną drogą, o trzy miejsca krótszą i przez inne serwery (wg winmtr).
LosBekoczoS:
Mi sie zaczyna wydawac ze to nie tylko problem UPC... Dzis jako ze sie przeprowadzilem mialem 16 dc w ciagu od dt do 17 po poludniu.. co doprowadza mnie juz do pasji szewskiej ze jest nie do opanowania .... i dzieje sie w najrozniejszych mometach.
Xarthias:
CCP przyznało, że problemy wynikają w sieci aorta w austrii (szkielet UPC). Jak dzisiaj sprawdzałem, mi połączenie już tamtędy nie idzie i problemy się na razie nie pojawiają. Jeśli jednak wrócą, znaczy, że winowajca jest gdzie indziej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej